Dan före dopparedan
De vackra vita hyacinterna blommar för fullt och sprider en så härlig doft.

Här hemma pågår packning för fullt så här dan före dan. Det är mycket som ska med i bilen ikväll när det bär av mot hemstaden för att fira jul tillsammans med familjen. Nu hoppas vi bara att vi verkligen kommer iväg och att vi inte blir sittandes i Kalmar på grund av det dumma snöoväder. Så håll en tumme åt mig:)

Om vi inte hörs igen innan julafton så vill jag önska alla kära läsare en riktigt GOD JUL!! Hoppas ni får en mysig julhelg ♥

Kramar /Linda

Vår lilla gran


Bilder: Privata

Med lite blandade känslor bestämde vi oss tillslut för att hoppa över julgranen i år. Jag hade gärna haft en, men samtidigt kände vi att vi inte kommer kunna njuta fullt ut av den då vi inte kommer vara hemma över jul. Men för att ändå få lite julgrans-känsla skaffade vi oss en liten baby-En som får pryda vardagsrummet. Jag planterade den i en betongkruka och dekorerade den med lite vitmossa och ett hjärta i toppen.

Hoppas ni har en mysig onsdagskväll
Kramar /Linda

Julen 2010


Adventsstjärnan lyser så fint i fönstret om kvällarna och de vita julstjärnorna står
sig fina än.Hyacinterna har efter att den här bilden togs slagit ut och nästan också blommat
över. Oj, vad fort det går när det sätter igång. Den vackra Alvar Aalto vasen, som
jag fick av finaste sambon i 25-års present får agera förvaring för några vackra
julgranskulor i vitt, silver och grått.Ljus är något vi förbrukar i mängder under vinterhalvåret här hemma hos oss. En
vit amaryllis är också ett måste för mig som julblomma. Dock sjunger den här också
på sista versen precis som hyacinterna. Synd att de ska blomma över så fort. Någon
som har ett knep på hur man får dem att hålla sig länge kanske?Bjuder er idag på lite härliga julbilder från vårt hemma denna jul 2010. Färgerna jag har kört på i år är precis som förra året vitt, silver, grått och svart. Enkelt, modernt och diskret. Jag har aldrig varit mycket för att "överpynta" utan tycker att det räcker med det enkla, att man ställer fram sina absoluta favoriter och att köpa hem några vackra julblommor. Gran har det inte blivit någon i år ännu och jag är fortfarande i valet och kvalet om vi överhuvudtaget ska ha någon gran. Men jag är allt lite småsugen på en mini-variant så vi får väl se om jag hittar på något.  

Idag känner jag mig förövrigt bättre även om förkylningen sitter kvar än. Men den får jag nog dras med ett tag, huvudsaken är ju att man känner att man blir piggare i kroppen.  

Idag vill jag passa på att gratulera min älskade mormor som fyller 89 år. Tyvärr kan jag inte vara hos henne och fira som jag så gärna önskat men i jul ska vi träffas och då får jag fira henne lite extra då.♥

På återseende
Kram /Linda

Andra ljuset är tänt


Årets adventsljusstake går i samma tema som fjolårets. Dock nya siffror
i år, som både de och fatet kommer från Mio. Två små hyacinter i
glasvaser från Mio.


Denna andra advent har gått i en rasande fart. Sov bort i princip hela förmiddagen och sedan har vi pysslat och fixat inomhus hela dagen med diverse projekt. Och nu sitter jag här nyduschad efter ett hårt träningspass och frågar mig vart dagen tog vägen?:)

Igår kväll var jag på julfest med jobbet. Min sista, då jag slutar vid årsskiftet. Det bjöds på trerätters middag och underhållning av "Country Stars" hela kvällen lång. Många härliga countrylåtar som kändes igen och det sjöngs och dansades för fullt bland många av gästerna. En otroligt rolig och lyckad kväll med andra ord.

Nu ska jag ta kväll och varva ner lite innan det är dags att gå och sova.
Kram på er därute /Linda

Välkommen in till mig!

Nu gör jag slag i saken och flyttar bloggen till ny adress. Jag känner att jag har växt ifrån lindablogg och är sugen på att börja om på nytt. Efter mycket funderingar kring namnet och fixande med bilder och diverse annat har jag nu fått en blogg som jag vill ha den och med ett namn jag tycker speglar mig. 

Bloggen kommer att fortsätta i ungefär samma anda som innan, det vill säga jag kommer fortsätta skriva sådant som faller mig in och som gör mig glad och lycklig. Vilket innefattar en hel del inredning, inspiration och fotografering. Jag hoppas att så många som möjligt av alla läsare kommer fortsätta följa mig även på nya adressen och dessutom vill jag passa på att hälsa alla nya välkomna. Den senaste tiden har nämligen statistiken ökat och ni besökare har blivit fler, vilket är superkul. Jag hoppas ni fortsätter titta in även här framöver.Lite kort då om vem jag är! En ganska vanlig tjej med ett glatt humör och en positiv inställning till livet. Jag har bloggat i snart 2 år och började i början av 2009. Jag hade inte någon direkt tanke med bloggen från första början utan kände att jag ville testa på och nu sitter jag här 2 år senare och bloggar fortfarande. Att jag skulle träffa och lära känna så många härliga människor genom bloggen hade jag ingen tanke på, men så fantastiskt roligt. 

Ett stort intresse hos mig är inredning och design och det är ett ämne som självklart kommer tas upp här i bloggen. Jag har så länge jag kan minnas haft det som ett intresse och mitt rum hemma hos föräldrarna var även det i ständig förändring. Nu går vårt älskade hem i vitt, svart, grått och oljat ek. Sedan vi flyttade in i lägenheten för ca 2,5 år sedan har det skett ganska stora förändringar. Vi har efter hand vi har bott in oss bytt ut och köpt till möbler vi känner passar oss. Lägenheten är nyproducerad och vi var de första som satte nyckeln i låset och flyttade in den där dagen i maj. En sådan lycka och spänning vi kände inför flytten. När jag inte drömmer mig bort bland inredning- och designprylar så bakar jag gärna. Allt från matbröd till småkakor och muffins. Tycker bättre om att baka än att laga mat och fixar hellre med desserten än huvudrätten. Även om jag kan vara en riktig gottegris så föredrar jag en nyttig och hälsosam kost. Vilket också innebär att jag älskar att träna och röra på mig. Helst tränar jag pass som Body-Pump, Step och Aerobic.Nyligen gick vi in i julmånaden December som är en av mina absoluta favoritmånader på året. En mycket stämningsfull tid på året med alla juldekorationer, julstjärnor och adventsljusstakar i fönstrena, julmusik på stan och ett stort plus i kanten för alla snö som har lagt sig som ett vackert vitt täcke på marken. Det kan inte bli mycket bättre.

Nu hoppas jag självklart att mina trogna läsare kommer fortsätta följa mig även här och så hoppas jag också att en och annan ny läsare fastnar för bloggen och gärna tittar in igen.

Ha nu en fin torsdag
Kraam /Linda

Välkommen till min nya blogg!