Gott Nytt År!!Önskar er alla ett gott slut på 2011 och ett Gott Nytt 2012. Hoppas ni alla får en fin kväll!

Kram /Linda


Home madeI år körde jag och sambon på temat "hemmagjort" på våra julklappar till släkten. Vi kände att det var roligare att ge bort något vi skapat själva istället för att försöka hitta någon pryl till alla bara för att försöka hitta något. Efter lite funderingar fram och tillbaka vad vi skulle göra för något, så slutade det med att vi kokade en limemarmelad, gjorde senap, gräddkola och saffransbiscotti som vi "slog in" i fina burkar och askar. Och vad uppskattat det blev sen, så kul!!


Kram
God fortsättning!

Bjuder på några naturbilder från den gångna julhelgen. Som ni ser har vi inte haft någon snö, så den vita julen som jag så hett önskade uteblev. Men vad gör väl det, vi hade en fin jul ändå. Snigel-bilden symboliserar ganska bra hur helgen har varit. Väldigt lugn och behaglig på alla sätt och vis, med massor julmys, god mat, alldeles för mycket julgodis, lantluft och glada skratt.

Och det bästa av allt, ledigheten är inte slut än! Imorgon fortsätter vår resa, längtar längtar!!

Hoppas ni har haft en fin julhelg.
Kram Linda
En vanlig tisdagOj, vad den här helgen och långledigheten gick snabbt. Både jag och sambon hade semester i fredags och i måndags så för min del har det känts mer som måndag denna tisdag. Helgen bjöd på trevligt besök från vännerna Cicci och Magnus. En shoppinglördag på Kosta Outlet, några fynd i Iittala butiken, mysiga middagar, skvaller, bostadsuppdateringar, många skratt och lite därtill, är lite av det vi hunnit med. En mycket lyckad och trevlig helg med andra ord.

Med sig hade de en liten födelsedagspresent (i efterskott) till lilla mig. Två grytlappar och en grythandske från Lexington. Ursnygga och något jag verkligen saknade i köket. Återigen stort Tack!!

Önskar er en fin tisdagskväll!
Kram