Kanske är våren på väg?


Är det inte fint på vattnet när snön och isen börjar spricka och smälta och vattnet
börjar porla igen? Bilder: Linda


Tidigare idag när jag var ute och promenerade var det så soligt och vackert. Jag hoppas innerligt att det är våren som visar sig och att den är på väg. Men dessvärre får jag nog hoppas ett tag till. Nu på eftermiddagen har det mulnat på, börjat blåsa och sjunkit till någon minusgrad. Vart tog det vackra vårlika vädret vägen? Jag vill ha tillbaka det:)

/Linda

Back homeBjuder på några bilder från ett otroligt vackert vinterlandskap. Det togs en hel del
bilder under veckan, jag själv kom upp i inte mindre än 170 stycken. Så det är några
att gå igenom:)

Nu är jag på plats hemma igen efter en helt underbar fjällensemester tillsammans med sambon, mina föräldrar, bror och hans flickvän. Vi har haft det otroligt bra. Skidåkning hela dagarna och på kvällarna goda middagar och spel varvat med TV och handbolls matcher. Det kunde helt enkelt inte ha varit en bättre vecka.

Väl hemma igen är jag nu full av ny energi och ork, som jag hoppas håller i sig i alla fall några dagar. Nu ser jag fram emot våren och värmen och hoppas att den inte är allt för långt borta.

/Linda

Semesterstängt


Bilderna är tagna förra gången vi var i fjällen, i Januari 2009.

Nu åker jag iväg på några dagars semester och det är till detta underbara vinterlandskap jag ska till, närmare bestämt Sälen. Ska njuta av härlig fjällsluft, slalomåkning och vacker miljö. Och förhoppningsvis kommer jag tillbaka hem igen med ny energi, nya krafter och en massa ny inspiration. 

Kram så länge /Linda

2-årsjubileum


En bukett blommor i härliga vårfärger. Matchar kuddarna som går i lila
och vitt, kommer från Mio och IKEA.Soffan från Sits, tv-bänk från IKEA och brickbord som jag målat
underredet svart på från Hemtex.

I fredagens inlägg gav jag er en liten hint om ett nyinköp till hemmet. Och det var inget mindre än ett nytt soffbord. Tidigare hade vi detta i ek och stålunderrede. Det nya bordet heter Plaine och kommer från Mio.

Kom på för någon dag sedan att det var tvåårsdagen för mig som bloggerska vid årsskiftet. Tills för cirka en och en halv månad sedan bloggade jag under namnet Inspiration - Inredning - Design, men flyttade nyligen till den här adressen. Där med är det ju egentligen inte tvåårs jubileum för bloggen men åtminstone för mig som bloggerska. De här två åren har gått otroligt fort och det har hänt en hel del på vägen, inte minst i mitt hem. Jag är otroligt glad över alla ni läsare som kikar in och all den respons jag får. Så kul att ni gillar att titta in här. Tack till er!

Kram /Linda

Fredag!


Renstädat hem och en mängd tända ljus. Äntligen fredag! I bild skymtar
ni även vårt senaste inköp till hemmet.


Alla dessa helger och helgdagar gör att man blir alldelse dagvill, men enligt almanackan är det fredag idag och återigen några dagars ledighet. Härligt!

Idag har jag ägnat mig åt att göra helgfint i lägenheten. Igår rensade vi ut julen och packade ner alla kulor, tomtar och stjärnor i sina kartonger. Jag hade börjat tröttna på julen, så det kändes skönt att plocka bort det. Istället blickar jag framåt mot 2011 och vad det har att erbjuda. 

Min fredagskväll blir lugn, går i skrivande stund runt och myser och inväntar sambon som är på ingång. Sedan blir det något gott att äta och senare premiären av Let´s Dance på TV.

Hur ser er fredagskväll ut?

Kram /Linda

Borta bra men hemma bäst


Bilder: Linda

Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen efter flera dagar på resande fot. Vi har haft det riktigt skönt och njutit till max av ledigheten. Dagarna har vi ägnat åt bland annat Ystad-tripp, biobesök, åkt häst och vagn, åkt spark, julklappsöppning, fotografering och promenader.

Det nya året firade vi in i ett litet rött hus mitt ute i småländska skogen tillsammans med svärmor och hennes sambo. En mysig kväll med massor gott att äta, bubbel, många skratt och nyårsraketer.

Hoppas ni alla har haft ett fint nyår och en bra start på 2011.

Kram /Linda