Nu kör vi!Val av kulör är gjort och färgen är inköpt och står redo att börja målas med. Så nu kör vi! Nu hoppas jag bara att slutresultatet blir bra också:)

Trevlig onsdagskväll
/Linda

Lämpliga kandidater


Från vänster: Svart AJ lampa, "Metro" från Mio, vit AJ lampa, kromad
"Forså" från IKEA, vit "Trål" från IKEA och "Cato" från Mio.
Kollage: Linda


Denna lördag har än så länge bjudit på en en tur till returpunkten för att slänga lite gamla saker och sedan en tur förbi färgbutiken för att köpa några provburkar med färg och nu sitter jag här framför datorn och spanar efter lämpliga bordslampor. Vi vill nämligen byta ut vår vägglampa över sängen mot en varsin lampa på våra sängbord istället. Jag vill att den ska vara enkel, diskret och klassisk. Helt enkelt en lampa vi kan ha ett tag och inte tröttnar på. De här ovan är favoriter som jag fastnat för. Vad tror ni, har ni någon favorit av dessa sex?

Nu är det snart dags att börja ladda inför finalen av melodifestivalen
Trevlig kväll
Kram /Linda

En vacker MarsdagBilder: Linda

Idag har vi haft en så där otroligt vacker och solig Marsdag! Kände när jag vaknade att jag bara var tvungen att komma utomhus och ta till vara på de härliga solstrålarna. Så en långpromenad fick det bli.

Nu på eftermiddagen har jag tittat på Andra Chansen som jag missade igår då vi var bortbjudna på middag hos Johanna. Tyckte det var två jättebra bidrag som gick vidare och nu ska det bli spännande att se hur det går i Globen och vem/vilka som får representera Sverige i Eurovision song Contest.

Hoppas ni får en fortsatt fin söndagskväll
/Linda