Back in townNu är vi tillbaka hemma efter både besök i Norrköping och en Stockholmsweekend. Vi har haft en helt otrolig helg med sightseeing av vår vackra huvudstad. Vi hade bestämt redan innan vi åkte att vi skulle passa på att gå i de områden vi annars inte brukar besöka när vi är i Stockholm. Oftast när vi åker dit är det för shopping inne i centrum men den här gången har vi alltså gjort områden som SoFo, Gamla Stan och Hammarby Sjöstad. Vi bodde på ett hotell i Hammarby Sjöstad och har hunnit spana runt i området ordentligt, vilket jag tyckte var kul för jag har velat se området länge.

En av dagarna var vi på Tekniska Museet. Det var sambons önskemål men jag måste säga att även jag tyckte det var häftigt;) Sist men inte minst var vi ju också på showen Ljust & Fräscht, anledningen till att vi åkte. Och oj, vilken show! Riktigt, riktigt rolig och Henrik Schyffert och Fredrik Lindström lyckades träffa rätt många gånger i sitt resonemang kring hem och inredning. Den kan jag varmt rekommendera.
Vackra delar av söder och SoFo. Bara någon gata bort från shoppingstråken och så kommer man till dessa charmiga kullerstensgator med sina vackra, gamla hus. Känns lite som att åka tillbaka i tiden.

En av kvällarna åt vi på restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad och därefter gick vi och strosade runt på bryggorna och mellan husen. Ett fint område och jag kan tänka mig att det under sommarmånaderna är än härligare.


*Kram*
Kommentarer
Postat av: Lilian i USA

Vad kul att ni hade det så bra! Fina bilder från resan! /L

2012-04-26 @ 20:37:25
URL: http://konstigalilian.blogg.se/
Postat av: Anneli

Läckra foton Linda, så härlig känsla ... en varm känsla sprider sig också i hela kroppen när jag förstår att ni har haft en bra utflykt ... allt gott önskar jag er båda var och en, och tillsammans:) Kram från oss

2012-04-29 @ 10:25:40
URL: http://www.fikadax.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback