SNART GÅR FLYTTLASSET

Foto: Linda
 
 
Nu börjar det dra ihop sig till flytt och det är bara några få veckor vi har kvar i vår nuvarande lägenhet innan flyttlasset går mot Norrköping. Planeringen är i full gång sedan ett tag tillbaka. Tapet- och färgvalen är gjorda och planeringen för vad och hur vi ska göra med möblerna är så gott som bestämt. Men mycket vill vi vänta med tills vi väl är på plats. Nu återstår bara att se att allt också går i den hyrda lastbilen.
 
Åhh så spännande det ska bli!
.kram.
 
 
 
 

EN HELG I SKÅNE OCH VACKRA ÖSTERLEN

Välkommen till Kafferosteriet på Österlen
 
 
Inredningen är verkligen en fröjd för ögat. Ursnyggt!
 
 
 
Längs mysiga små gator i Åhus
 
 
Foto: Linda
 
 
I helgen har vi varit och besökt vännerna Cicci och Magnus i Kristianstad och i lördags gjorde vi en roadtripp ner till Österlen. Längs vägen stannade vi för att titta i flera små butiker och loppisar. Som lunch hade vi planerat in ett stopp på Kafferosteriet där vi satt ute i trädgården och åt en varsin vedugnsbakad surdegpizza. Ett tips från Trendenser-Frida som jag varmt kan rekommendera vidare. En rofylld och mysig plats och dessutom urgod pizza.
 
Även ett stopp på Kiviks musteri blev det där vi handlade på oss lite muster och glögg. Det gäller ju att passa på när man är i trakten. Dagen avslutades i Åhus med en promenad längs smågatorna och vattnet och tillsist en måltid på Äspets Rökeri.
 
I söndags var det återigen dags för loppis och den här gången en riktigt stor sådan. Här hade vi verkligen tur för det var en sån loppis med en salig blandning av prylar och till riktiga fyndpriser. Jag tycker det är så kul med sådana loppisar där man verkligen kan fynda och där det går att hitta ordentliga saker och inte bara skräp. Så några små fynd blev det minsann, men det får jag visa er en annan gång.
 
 
Hoppas ni också har haft en fin helg!
.kram.