Om att göra egna födelsedagskort


Istället för att köpa ett vanligt traditionellt födelsedagskort till lilla 1-års killen vi var och firade i helgen gjorde jag ett eget kort. Eftersom det var en kille vi skulle fira tyckte jag det passade sig med blått som färg. Jag köpte ett ark i ljusblått i lite hårdare papper som var förvikt på mitten så att det skulle passa som kort. Framsidan dekorerade jag med Washi tape och ett B som står för lillkillens namn. Till texten använde jag mina bokstavsstämplar och sen tryckte jag även ut små stämplar av stjärnor i mörkblått som jag klistrade fast invändigt. Måste säga att jag blev riktigt nöjd med resultatet och det gick även hem hos en viss liten kille:)


Trevlig måndag!
På väg till 1-års kalasAlldeles snart ska vi packa in oss i bilen för att åka och fira sambons gudson som har fyllt 1 år. Med oss har vi ett stooort paket innehållandes Duplo som vi hoppas han ska bli glad över.

Trevlig lördag

På promenad med min kamera
De här bilderna tog jag under en promenad tidigare i veckan. Det är svårt att låta bli och inte ta med sig kameran en dag som denna. Klarblå himmel, strålande sol och runt nollan på termometern. Helt underbart!

Idag är det inte fullt lika vackert väder, men en promenad blir det i alla fall och den här gången med trevligt sällskap dessutom.


Önskar en fin fredag!

Kram /Linda
My Valentine Day


Hade ni en mysig Alla hjärtans dag igår?

Min var lovely! Kärleken och jag lagade en god Bouillabaisse med saffransaioli och ett fluffigt, varmt focaccia bröd till. Mmm, så gott det var! Dagen till ära satsade jag på att göra något extra av dukningen som fick färgtemat vitt, rosa och grått.
Jag klippte ut hjärtan i ett tjockt röd-rosa papper som jag fäste med en klädnypa på vita pappersservetter som jag stämplat med Love. En enkel dukning men ändå med det lilla extra, helt i min smak.


En bukett färska snittblommor tycker jag är ett måste på Alla hjärtans dag.


Ha en fin onsdag!

Alla ♥dagIdag önskar jag alla en fin och kärleksfull alla hjärtans dag.


Kramar Linda ♥
Projekt Gästrum (del 1)


Ett nästintill färdigt resultat av gästrummet! Ljust grått på väggarna istället för klarblått som det var innan. En lastpall blev till en sänggavel som jag har målat i en drivvedsbets för att den skulle få den rätta stilen.


Jag har försökt anamma den industriella stilen och har tagit in lite ruffa och slitna material så som gamla trälådor och en gammal oljelampa som fyndades i förrådsgömmorna.


Min pappas älskade leksaksbilar står uppradade på en av hyllorna. Hyllplanen är målade med samma färg (drivvedsbets) som sänggaveln. Gillar verkligen slutresultatet på den färgen och den slitna och ruffa intrycket som blir.


På sängen ligger kuddar som jag har gjort egna tryck på. Superenkelt och kul att pyssla med.


Det blev en längre bloggpaus än jag hade tänkt mig. Men nästan all min tid har gått till att tapetsera, måla och göra diverse nyinköp till gästrummet hos mina föräldrar. Rummet börjar så smått bli färdigt. Det som är kvar att göra är slipning och lackning av golv, nymålade lister som ska upp och lite annat smått och gott men sen är det så gott som klart. Bjuder på några bilder som det ser ut just nu i rummet och fler kommer när allt är klart.


Trevlig lördagskväll
Kram /Linda