Tapetsering och målning pågårProjekt gästrum är nu påbörjat och idag har jag och pappa ägnat oss åt tapetsering och målning. Nu har vi tagit paus i arbetet för att invänta torktider och imorgon fortsätter arbetet. Ser redan nu en enormt stor skillnad, men mer lär det bli....


Hoppas ni har haft en bra start på vecka 5
Kram /Linda
Inredningsuppdrag

Gamla lastpallar som ska få lite färg och bli en sänggavel, tapetkulörer ECO Sand, vit och grå kudde "Aina" från IKEA, svart spegel "Hemnes" IKEA, ljusslinga GRANIT och svart stringhylla.Jag har fått ett inredningsuppdrag att göra om ett gästrum hos mina föräldrar. Rummet ska få nya tapeter och golvet ska slipas om och sedan ska det självklart också in lite nya möbler och annat för att få till den rätta touchen. Min inspiration kring rummet är den ruffa och industriella stilen och en grå/beige/svart färgskala. Ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i detta projekt!


*Linda*

PysslartagenKänner mig riktigt pysslartagen i dessa dagar så idag åkte delar av min pyssellåda fram. Jag har som vanligt flera ideér som snurrar i huvudet så vi får se vad som kan skapas utifrån innehållet.


Önskar er en fin tisdag!
Washi tape

Idag landade äntligen min beställning med Washi tape i brevlådan. Har tänkt vid ett flertal tillfällen att jag skulle beställa men det var inte det lättaste att hitta en svensk webshop som sålde tejpen så då fick det vara. Men sen hittade jag sidan DarlingThings som jag valde att köpa ifrån. Men då kom ju nästa bekymmer, vad skulle jag välja för färg och mönster?:) Hade mer än gärna kunnat klicka hem några till, men detta är en bra början. Så nu ska här pysslas!

* Linda *
Piffad ljusbrickaÄr det inte underbart att kunna plocka kvistar/grenar/blommor ute i naturen och använda som dekoration? Jag gillar det, vackert är det och dessutom gratis! På vägen till dagens träningspass plockade jag till mig några kvistar granris som låg slängt vid vägkanten. Här har jag använt det för att dekorera en ljusbricka.Två vanliga vita blockljus virade jag lite rep runt och vips var det klart. Mysigt att tända denna fredagskväll!


Önskar er en trevlig helg
Kram Linda
Happy Fredag!

Och så var det då fredag igen, veckans bästa dag!

Idag har jag haft en sån där effektiv dag och fått mycket gjort. Skönt när man har sådana dagar! Har påbörjat ommålning utav en pall som jag tagit över från min farmor och farfar. Tanken är att den ska bli vit och sedan få ett nytt tyg på sittdynan. Vad det blir för tyg återstår att se, har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill ha för något.

Nu: Fredagsmys

Trevlig helg!!

Njut!Tänk vad lite sol kan göra för välbefinnandet!
Ett par minusgrader kallt, en klarblå himmel och frisk och klar luft. Perfekt dag för en promenad! Sådana här dagar blir jag glad och känner att lusten, orken och inspirationen kommer tillbaka. För en liten stund vill man bara stanna upp och njuta!

Kram
Slapp söndag

Helgfrukostar är bland det bästa som finns enligt mig. Så underbart att få sitta länge och njuta och inte behöva känna någon stress. Idag började vi den här söndagen med American Pancakes, knaperstekt bacon, bärkompott, rostade nötter och en kopp kaffe latte. Kanske inte det nyttigaste allternativet, men ibland tycker jag man får unna sig det också.

Har även hunnit med en kort shoppingtur och spanat runt lite på reorna. Dock har jag lite otur och hittar nästan inget på reahyllorna som jag fastnar för. Istället är det sambon så står för fynd-biten och hittar riktigt snygga saker!
Brukar ni hitta mycket på reorna, eller inväntar ni nyheterna?  

Ha nu en fin söndagskväll!!Vackert från Edblad


Vackert smyckskrin från Edblad och ärvd spegel från farmor. Betongen mot det vita är bara för snyggt!Även om jag sagt ifrån och inte önskat mig något i julklapp fick jag ändå flera underbart fina gåvor. (Tusen tack ännu en gång!!) En av dem var det här smyckskrinet från Edblad. Jag som fullkomligt älskar materialet betong föll som en fura. Nu har mina favoritsmycken en given plats!

Här väntar en lugn dag inomhus. Regn och rusk utanför fönstret idag så helst av allt vill jag inte gå utanför dörren. Dock är jag så illa tvungen att ta mig ut lite senare då jag har ett inbokat tandläkarbesök. Inget jag ser fram emot, men det är ju sådant som måste göras.

Önskar er en fin dag!Latte ProntoI en av våra klappar under granen döljde sig mjölkskummaren Latte Pronto från OBH Nordica. Idag invigde jag denna vita skönhet och gjorde mig en god Kaffe Latte. Otroligt praktisk liten apparat då den både skummar och värmer mjölken på nolltid. Bara att hälla över det nybryggda kaffet och vips var latten färdig att servera. Perfekt till mig som inte har någon kaffemaskin, men ändå vill ha en god kaffelatte snabbt och smidigt. Den kan jag verkligen rekommendera!


Kram