PICS FRÅN PARADISVERKSTAN

Foto: Linda
 
 
Vi har haft besök av mina föräldrar i några dagar och har bland annat gjort sommarens andra besök på Paradisverkstan. Som vanligt har de mycket fint att titta på och inspireras av.
 
.kram.
 
 
 
 

SEMESTERDAGAR I S:T ANNAS SKÄRGÅRD

Utsikten från terrassen på "vårt" lilla hus som vi hyrde.
 
Lilla skärgårdsbyn från vattnet sett. Här är vi ute med lilla båten och metar abborre. I det vita huset till vänster bodde vi.
 
En av dagarna tog vi bilen in till Söderköping och gick där och strosade, tittade på slussning, fotade och åt STORA glassar på Smultronstället.
 
 
 
 
Hej bloggvärlden!
 
Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen efter några härliga dagar i skärgården tillsammans med N:s familj. Bodde i ett sött litet hus i en skärgårdsby i S:t Annas Skärgård. Ett mysigt ställe med fåtalet hus, en liten båthamn, lanthandel och ett otroligt lugn. Vi har tagit det lugnt, njutit av miljön, metat abborre, promenerat, bläddrat i tidningar, spelat spel och ätit gott. Haft det väldigt behagligt med andra ord.
 
 
Hoppas ni har det bra
.kram.
 
 
 
 

DET HÄR MED TAPETVAL

 
 
 
 
 
I veckan fick vi äntligen svar om att vi kommer få omtapetserat i nya lägenheten vi ska flytta till och nu är det upp till oss att välja vad vi vill ha. Det lutar åt att vi kör på en enfärgad ljus variant, antingen vitt eller en bruten gråton. I sovrummet kan jag dock tycka att det är snyggt med en fondvägg, men frågan är ju bara då vad för variant. Av de tapetkartorna vi har att välja på fanns inte så väldans mycket kul just mönstrade tapeter, så vi får väl se var det slutar. De här bilderna i tapetkatalogerna vi lånade hem inspirerade i alla fall en hel del. Även om jag själv kanske inte hade valt just de tapeterna så var det snyggt stylat.
 
 
Hoppas ni har en fin lördagskväll
.kram.
 
 
 
 

FRÅN PARADISVERKSTADEN

 
 
 
 
 
Foto: Linda
 
 
Minst en gång varje sommar brukar vi göra en utflykt till Paradisverkstaden på Öland. Den här gången satt vi ned i den mysiga trädgården och tog en fika för att efter det gå en runda i butiken och ögonshoppa. Tycker de ha så himla mycket fint och skulle kunna köpa mer än en sak. Men den här gången fick det räcka med att titta och fota.
 
Har ni vägarna förbi Öland kan jag varmt rekommendera ett stopp här!
 
 
Fin dag!
.kram.