DET HÄR MED TAPETVAL

 
 
 
 
 
I veckan fick vi äntligen svar om att vi kommer få omtapetserat i nya lägenheten vi ska flytta till och nu är det upp till oss att välja vad vi vill ha. Det lutar åt att vi kör på en enfärgad ljus variant, antingen vitt eller en bruten gråton. I sovrummet kan jag dock tycka att det är snyggt med en fondvägg, men frågan är ju bara då vad för variant. Av de tapetkartorna vi har att välja på fanns inte så väldans mycket kul just mönstrade tapeter, så vi får väl se var det slutar. De här bilderna i tapetkatalogerna vi lånade hem inspirerade i alla fall en hel del. Även om jag själv kanske inte hade valt just de tapeterna så var det snyggt stylat.
 
 
Hoppas ni har en fin lördagskväll
.kram.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elins blogg

Vad roligt att dem fixar nya tapeter! I våran nya så godkände dem så som det var, konstigt nog för det såg hemskt ut tycker jag. Jätteslarvigt gjort med gamla tapeter och i sovrummet hade någon målat med en persikogul färg och målat utanför upp på taket. Så M håller på att måla allt vitt, både väggar och tak!

Hoppas du har en mysig helg! Kramar

2012-07-14 @ 19:16:04
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se/
Postat av: christin

Finns så många fina tapeter! Har alldeles nyligen också varit på tapetjakt då vi tapetserat om hemma :)

2012-07-15 @ 14:51:47
URL: http://christinsshopping.blogg.se
Postat av: Mina finaste...

Det är verkligen inte lätt att välja tapeter. Jag vann just en massa rullar gulaktig tapet som är superfin men som jag bara inte kan komma på var den skulle passa... Ljust blir dock säker fint, funkar alltid! Kram

2012-07-16 @ 08:26:33
URL: http://minafinastesaker.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback