SLAPP LÖRDAG I SOLEN

Älskar verkligen de här dagarna när vi kan sitta på bryggan i timmar och njuta av havet och lyssna på vattnet som kluckar mot bryggan och båtarna. Kommer verkligen sakna det när vi flyttar.
 
 
Finns så mycket svalor som sitter och "sjunger" bland annat så här på repen och båtarna. Jag försökte fånga dem på bild, men de var ganska svårflörtade och ville gärna inte sitta still och bli fotograferade. Men här lyckades jag fånga en av dem på bild.
 
Mina älskade Ray Ban som har hängt med några somrar nu
 
 
Äntligen så kom då den här värmen som vi har väntat på (hade man inte kunnat tro igår när jag skrev förra inlägget). Vi vaknade till ett underbart väder i morse och packade ner vår frukost i picknickkorgen och gick ut och satte oss på bryggan och blev sen kvar där i några timmar. Så underbart och rogivande.
 
Nu får vi ju bara hoppas att värmen är här för att stanna också.
Fin kväll!
 
 
 
 

MIDSOMMARHELGEN

Vackra Tullgarns Slott med stora gröna omgivningar.
 
Utsikten från Slottet var otroligt vacker
 
Trosa med sina vackra hus, båtar och smågator
 
 
Vår midsommarafton firades på Tullgarns Slott där vi strosade runt bland de vackra omgivningarna och tittade på dans och sång runt midsommarstången. Ett strålande vackert väder hade vi och det var riktigt skönt att sitta i gröngräset och lyssna. Efter några timmar vid slottet åkte vi vidare till Trosa för en bit mat och oj vilket mysigt ställe. Jag har aldrig varit där innan så det var kul att komma dit. En riktigt mysig sommarort precis vid vattnet.
 
Midsommardagen ägnades åt att måla möbler till nya boendet, vilket jag även ska ut och förtsätta med nu.
 
 
Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg
.kramar.
 
 
 
 

VITRIINI-FYND
Foto: Linda


Under gårdagen gjorde vi en utflykt till Kosta Outlet för att spana in utbudet i butikerna. Vi behövde bland annat komplettera köksskåpen med flera glas. Men utöver det gjorde jag även ett litet fynd på Iittala outlet. En Vitriini-ask i kombinationen svart aluminium botten och lock i grått glas. Jag hade inplanerat att jag skulle utnyttja 20 % erbjudandet de har under Juni månad på just Vitriini-askar, men istället hittade jag den här som var nedsänkt med 50 %(!). Då var valet givet och det blev en sådan istället och jag är galet nöjd!


Hoppas ni har en fin söndag!
BIRTHDAYS REMINDER
Foto: Linda


Det här med att hålla ordning på alla nära och käras födelsedagar kan ibland vara svårt. Då är det perfekt att ha en bok att skriva ner alla födelsedagar i och som gör det lättare att komma ihåg. Denna snygga vita Birthdays bok har jag köpt på Ordning & Reda.


.fin dag.

DIY - BESTICKPÅSE


Foto: Linda


Mitt senaste DIY-projekt på listan är bestickpåsar. Jag hade en bit svart filttyg liggandes och det klippte jag till i lagom storlek, sydde några raksömmar och vips så var det klart. Snygg och praktisk dekoration vid dukning till de lite finare middagarna. Jag är hel nöjd!


Måndag igen och ny vecka! Idag gratulerar jag min kära mamma på födelsedagen. Stort Grattis!♥

.kram.
NYTT KÖKSBORD


I vår nya lägenhet kommer vi få ett större kök med matplats vilket vi inte har haft i vår nuvarande, då det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och vi då endast har haft en större matgrupp. Därför var vi nu i behov av ett lite mindre bord att ha i köket. Jag har länge önskat mig ett gammalt klaffbord och i helgen blev jag ägare till ett. Fyndet gjorde jag på Blocket och med lite slipning och färg tror jag det kan bli perfekt. Nu står jag bara i valet och kvalet hur jag ska måla det. Antingen måla underredet i vitt eller svart och behålla bordsskivan som den är, eller måla bordsskivan och låta underredet vara. Vad tror ni?

Fin torsdag!
STORA FÖRÄNDRINGAR


Foto: Linda


Jag har haft en hemlighet för er ett tag. Något jag velat berätta, men valt att vänta med tills allt varit påskrivet och klart.

Vi ska flytta till nytt!! Ny lägenhet, ny stad, nytt jobb och nya möjligheter. I Norrköping, min hemstad. Nils fick för ett par veckor sedan klart med jobb och sedan dess har vi sökt frenetiskt efter en lägenhet. Vilket visade sig vara allt annat än lätt. Men nu har vi tillslut fått en fin två som vi kommer flytta in i under september. Allt känns så himla spännande och planeringen av lägenheten är redan i full gång. Jag längtar!!


Hoppas ni får en fin dag!
DAGS ATT FIXA BRYGGAN?
Ganska charmig och vacker tycker jag den är ändå, där den ligger halvt under vatten.
Foto: LindaSå här har en av bryggorna i närheten av där vi bor sett ut ett bra tag. Slitna och gamla som de är och sen de senaste årens vintrar har väl gjort sitt. Dock börjar det väl bli hög tid att fixa till den och bygga en ny kan man ju tycka;) För förhoppningsvis ska ju badsäsongen vara här snart.


Hoppas ni haft en fin start på veckan!
.kram.