Vackert med Liljekonvaljer
Plockade en liten bukett Liljekonvaljer i måndags efter vår löprunda som nu pryder vardagsrummet. Denna blomma som är Maj månadsblomma är en lyckobringande månadsblomma och sägs symbolisera lycka, glädje, optimism och en ständigt ny vår. Fint!


.Kram.
Min Malmöhelg


Maffiga Turning Torso som sträcker sig upp mot den klarblå himlen. Jag har varit inne i byggnaden och då ungefär på mitten och det tyckte jag var högt. Men jag kan bara tänka mig vilken utsikt man har från våningen högst upp.Otroligt charmig miljö inne bland husen i Västra hamnen, fint med vattnet som rinner genom området. Och vilka lägen de har de som bor här, stora terrasser och balkonger med utsikt över havet.


Självklart var vi tvungna att göra som alla andra turister och gå och säga Hej till Den lilla havsfrun i Köpenhamn;) Ett besök i Nyhavn blev det också.


Nu är vi tillbaka på hemmaplan igen efter en helg i Malmö och vi har haft några helt fantastiska dagar. Gått mycket och sett mycket har vi gjort. Bland annat vackra Västra Hamnen som jag tycker är en otroligt charmig stadsdel med alla byggnader, inte minst maffiga Turning Torso. I lördags tog vi tåget över till Köpenhamn för en heldag med shopping, sightseeing, restaurangbesök i Nyhavn och en promenad ut till Lilla havsfrun.

Nu är det hög tid att ta tag i den här tisdagen. Det väntar en hel del förändringar och spännande saker, som jag snart kommer dela med mig av.....:)


Ha en fin tisdag!    
Kristi himmelsfärdsdag och DIY-projekt


Före


Efter
Jag har ju helt glömt bort att visa mitt senaste DIY-projekt! Jag fick för ett tag sedan denna gamla pall från min farmor och farfar. Tanken var att den skulle målas och kläs om, vilket nu har gjorts. Pallen har fått en ny vit färg och sitsen har jag klätt om med ett svart- och vitrandigt tyg från IKEA. Är såå nöjd med reslutatet!


Trevlig dag!
.kram.

Ram i betong


Jag är barnsligt förtjust i betongföremål och när jag sprang på den här ramen hos Edblad & Co uppe i Stockholm så var jag bara tvungen att ha den. Den kommer passa fin fint till bland annat mitt smyckeskrin från samma märke och min Tove Adman ljusstake. Nu är bara frågan vad jag ska rama in för något...

Dessutom fick två extra ramar följa med hem som present till min bror med sambo. Emelie som fyllt år i veckan och Daniel som har födelsedag idag. Stort Grattis!!

Nu blir det snart hemmagjord Sushi som sambon håller på att förbereda.


Trevlig lördagskväll!

Första Maj
Sköna maj, välkommen!

Vilken härlig Valborgsmässoafton och 1:a maj vi har haft, ingen dålig start på maj månad. Vi hade en lugn och skön Valborg med en långpromenad till en brasa i närheten och sedan god middag med färska räkor, halstrade pilgrimsmusslor, röror, ostar och gott bröd. Mums, så gott det var. Knäppte flertalet bilder på vår tur till parken där majbrasan var. Den här tiden är så vacker med allt som börjar hända i naturen och slå ut, så det är svårt att låta bli att fota när man går förbi.


Fin kväll!