INSPIRATION TILL ARBETSPLATS

Clipboard, pennburkar, trådkorg, bokstavsstämplar och stege från Granit. Vit skrivbordsskiva, benbock, vägghylla och korg från IKEA. Tejphållare och Post-it hållare design Tove Adman och som ni hittar hos Design Concept. Kollage Linda.
 
 
Nu återstår det roligaste jobbet här hemma, nämligen finliret. Det som jag mest funderar över just nu är vår kontorslösning som vi kommer att ha i en del av hallen. När det kommer till kontor/arbetsplats tycker jag att förvaring är A och O och inte minst när man har det i ett rum som man är i mycket eller paserar ofta. För att slippa allt för mycket kaos och oreda gäller det att ha mycket smart förvaring som hyllor, lådor och korgar som slukar alla småprylar som man gärna döljer. I eftermiddag väntar en tur till IKEA för att investera i förvaring plus lite annat. Sen vet jag vad jag gör i helgen:)
 
 
Fin fredag till er!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Så mycket snyggt du fixat ihop här! Gillar färgskalan trots att det inte är det jag brukar välja!

Ha en skön helg!

2012-09-21 @ 22:15:25
URL: http://homeanddesire.blogspot.se
Postat av: camilla

Behagliga färger, det kommer bli bra det där!!

Kram

2012-09-24 @ 21:01:23
URL: http://camillasrum.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilket kollage, helt i min smak! Tove Admans kontorsgrejer får mig att vilja jobba kontor i resten av livet. :) De är så fina, tyvärr är det väl ingenting som jag använder så pass ofta att jag känner att jag vill köpa hem det, men det är alltid kul att se på bilder och inspireras.

2012-09-25 @ 14:06:08
Postat av: Camillasnyahem.se

Men oj, det var jag som skrev det sista!

2012-09-25 @ 14:06:37
URL: http://camillasnyaem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback