GODSAKER & FÖDELSEDAGSKALAS

 
Våra hemmagjorda smörgåstårtor med två olika fyllningar - en köttvariant och en skaldjursvariant.
 
 
En ny favorit - Kolapaj med röda vinbär
 
 
I helgen som gick hade vi två födelsedagskalas att fira så det blev en helg med en hel del godsaker. Det första kalaset var sambons och till det bjöd vi på hemmagjorda smörgåstårtor som blev mycket uppskattade av gästerna.
 
Det andra födelsedagsfirandet var min farmor som fyllde år och till det bakade jag en kolapaj med röda vinbär som vi hade med oss och bjöd på. Jag har bjudit på den pajen tidigare men då med lingon i, men den blev lika god med röda vinbär. I och med blandningen av kola och bär får pajen en syrlig och fräsch smak. Ett tips är att servera med kanelgrädde till, urgott!:)
 
 
KRAM
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilka fina bakverk! Och det ser ju hur gott ut som helst!
Spännande kombo med kola, vinbär och kanel..! Det måste jag nästan testa...
Kram Jessica

Svar: Tack snälla du!Ja, kolapajen är verkligen en hit! Syrlig och fräsch kombination med både lingonvarianten och röda vinbärs varianten:)
Linda

2013-08-06 @ 12:33:12
URL: http://svartpavitthemma.blogspot.se
Postat av: Tina

Oj! Två damejeanner!! Inte illa! De är såå fina!! :)

Den där kolapajen såg inte helt fel ut!! :)

Svar: Ja, de är väldigt fina. Har letat länge efter sådana:) Nu försöker jag bara få dem rena från fula kalkavlagringar också, men det går väl si så där. Du kanske har något bra tips på hur man kan få dem fina?:)
/Linda
Linda

2013-08-06 @ 21:09:02
URL: http://timonhome.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback