BADRUMSINSPIRATION

 
 
 
 
1: Olika marockanska kakelplattor från Marrakech Design. 2: Mörka handukar från Granit. 3: Tvålkopp i betong av Tove Adman, finns hos Design Concept. 4: Kub med lock i betong av Tove Adman, finns hos Design Concept. 5: Produkter från Lilla Bruket, flytandetvål och tamptvål. 6: Olivträd Blomsterlandet. 7: Tolix pall Svensson i Lammhult. 8: Tvätt korg från Granit. 9: Tvålpump från Vipp.
Moodboard: Linda.
Miljöbilder: Hemnet.
 
 
 
Jag har satt ihop ett moodboardbadrumsdetaljer som inspirerar mig just nu. Personligen vill jag ha en neutral bas och ser gärna att badrummet går i vitt, grått och svart. Med tanke på priserna för att renovera ett badrum gäller det att tänka smart och långsiktigt. Man ska ju leva med det ganska många år. En neutral bas, bra materialval och smart förvaring är en bra utgångspunkt. Utifrån det kan man sedan med enkla medel ändra om med textilier, växter och andra detaljer.  
 
Den senaste tiden har jag dragits en del till alla vackra marockanska kakel. Tycker det är himla läckert. Det får inte bli för mycket, men ett golv eller som översta bilden en "fondvägg" är ursnyggt.  Dock är jag rädd att jag inte skulle "våga" sätta in det i mitt eget badrum. Är rädd att jag skulle tröttna för snabbt, så för min del är det ett säkrare kort att köra på enfärgat:)
 
Hur ser erat drömbadrum ut?
 
 
.KRAM.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mina finaste

Oj vad jag blev kär i "I love water"! Precis sådana små saker som kan förgylla en hel dag :) kram

2013-01-17 @ 08:55:10
URL: http://minafinastesaker.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback