MITT 2012


 
 
 
 
 
 
Foto: Linda
 
 
Om jag ska blicka tillbaka och sammanfatta året som varit så har 2012 varit ett väldigt bra och händelserikt år. Det var året som vi bestämde oss för att flytta tillbaka till min hemstad efter 7 år i Kalmar. Vi letade lägenhet ganska länge innan vi tillslut fick napp på en som vi kände kunde passa oss. I augusti gick flyttlasset och vi lämnade, med ganska stort vemod, vår drömlägenhet vid havet i Kalmar. Månaderna och väntan kändes stundtals långa och för att fördriva tiden gjorde vi en semestertripp till Malmö och Köpenhamn, Stockholm och Östergötlands skärgård. Även ett besök på Österlen och en vintersemester till Gotland har vi hunnit med under året.
 
2012 var även året då jag tog steget och startade eget företag och öppnade webshop. Ett steg som jag är otroligt stolt över att jag har vågat ta och som har stärkt mig som person.
 
Jag vill sända ett stort tack till alla ni underbara läsare som har följt mig under året och tack för alla hejarrop vid öppnandet av webshopen. Ni är bäst!
Nu blickar jag framåt på 2013 som jag har bestämt ska bli ett ännu bättre år.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Jag har hittat din blogg relativt nyss så jag har inte förstått att du/ni flyttat, hur kändes det att flytta tillbaka till vänner och familj? Måste varit härligt! Jag har ju bott två år i Gbg nu, tycker det är lite tufft ibland att vara så långt "hemifrån".

Det ska bli roligt att följa med under ditt 2013, är så glad att jag hittade din blogg. :)

Kram!

Svar: Vi flyttade tillbaka i september 2012. Det kändes helt klart lite vemodigt att lämna Kalmar då det hade varit mitt hem i 7 år. Där hade jag min första egna lägenhet, där pluggade jag och där träffade jag min sambo:) Men det kändes också så rätt att flytta tillbaka. Började längta tillbaka efter närheten till familjen:)
Vart bodde ni innan Göteborg? Är Gbg någons i familjens hemstad eller var den helt "ny" för er?

Kul att du gillar bloggen!:)
Kram på dig
Linda

2013-01-02 @ 21:27:02
URL: http://camillasnyahem.se
Postat av: Anneli

Underbara foton, härligt personlig och vacker återblick. Du har så mycket som du kan ta tillvara, låta blomma och sprudla. Tack så mycket för att du delar med dig!

2013-01-03 @ 22:37:33
URL: http://fikadax.wordpress.%20com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback