DEKORATIVA TRÄLÅDOR

 
Vår lilla köksö/rullbänk i köket är en perfekt avställningsyta och förvaring när man behöver den där lilla extra platsen. Bänken som heter BEKVÄM och är från Ikea, har jag målat vit. Foto: Linda
 
 
Jag fortsätter att spinna vidare på våren och vårlängtan från föregående inlägg. Med min vårlängtan kommer även längtan efter att få besöka loppisar i alla dess former och fynda vackra saker. Just nu är jag sugen på att skaffa fler trälådor här hemma. Den på bilden köpte jag för några somrar sedan och den fungerar för tillfället som förvaring till vinflaskor. Men jag vill som sagt gärna ha fler och den ska vara så där snyggt sliten, med någon dekorativ text på och gärna en större modell att sätta hjul på och även någon att ha på balkongen till blommor och växter. Snyggt tycker jag!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jättesnyggt! Jag gillar också såna där trälådor... :)
Kram Jessica

2013-03-05 @ 20:01:58
URL: http://svartpavitthemma.blogspot.se
Postat av: Sofia - Sofias Inredning

Jag älskar trälådor och har planer på att fylla lägenheten med ännu fler!

2013-03-06 @ 12:16:18
URL: http://sofiasinredning.blogg.se
Postat av: Sofia

Åh, jag vill också ha sommar och loppisar!
Finns dte några riktigt bra loppisar i Norrköping som är värda att åka till?


Kram!

Svar: Vi har en stor utomhusloppis lite i utkanten av staden på somrarna, men tyvärr ser det osäkert ut för den i dagsläget. Jättetråkigt:( Hoppas verkligen de kan flytta den eller något annat för den är kul att ha! Annars har jag faktisk dålig koll på vad som finns i närheten. Har ju inte bott i staden på ett par år, så jag inte hängt med så bra;) Men min tanke är att försöka leta upp fler så man vet vart man kan åka:)
Fin helg! /Kram
Linda

2013-03-06 @ 20:27:27
URL: http://landinskan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback