LOPPISFYND NR 2 - MARMORLJUSSTAKAR

 
 
 
 
Loppisfynd nummer 2 från helgen var dessa ljusstakar i marmor. Marmor har ju blivit väldigt populärt på sista tiden om inte annat i t.e.x bänkskiva till köket och brickor. Jag har också lyckats falla för trenden och har börjat leta lite smått på loppisar efter både ljusstakar och brickor i marmor. Och i helgen kunde jag bocka av en sak på listan, nämligen ljusstakarna.
 
 
 
På bilderna:
* Evighetskalender "Happydays" av Ylva Skarp - Design Concept
* Betongkub med lock av Tove Adman - Design Concept
* Plåtburkar - IKEA
* Kikare - arvegods
* Marmorljusstakar - loppis
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, dom var ju jättefina! Jag har fallit för marmor jag med och letar som en hök på loppisarna, utan framgång än så länge :) Ha en fin helg!!

Svar: Tack! Visst är det fint med marmor! Jag fyndade faktiskt ytterligare ljusstakar idag som jag nu kan utöka min samling med:) Dock verkar det vara svårare att hitta brickor/fat som jag också letar efter... Men skam den som ger sig;)
Fin kväll! /Linda
Linda

2013-05-31 @ 23:47:51
URL: http://www.creadomi.se
Postat av: Hanna

Men oh, vilket dunderfynd du har gjort! Blir genast sugen att springa på loppisar jag också och spana efter snygga marmorprylar!

Svar: Tack! Jag är supernöjd:) Gjorde ytterligare fynd i helgen på fler ljusstakar och nu saknas bara den där brickan/fatet i marmor också:)
Fin måndag! /Kram
Linda

2013-06-01 @ 23:05:37
URL: http://hannarty.blogspot.se
Postat av: Elin

Riktigt fina ljusstakar i marmor, kanske borde gå på loppis oftare! Vill ha något i marmor men har inte hittat något som passat.

Kram

2013-06-08 @ 21:06:02
URL: http://elinsdetaljer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback