HALL NU OCH DÅ

Hallen före (mäklarens bild)
 
Under arbetets gång
 
Hallen efter. Vitt, ljust och fräscht och med mer förvaring i form av garderobsväggen.
 
Allt är målat vitt. Väggar, tak, lister och dörrar. Handtagen på alla dörrar har vi bytt ut mot nya.
 
I vår gamla sockerlåda förvarar vi vantar, halsdukar och mössor.
 
 
Då var det hallen som står näst på tur med före och efter bilder. Välkommen in!!
 
När vi fick tillträde till lägenheten var hallen tapetserad i en brun/beige ton med en fondvägg i samma färgton och med stora blommönster på. Det kändes inte som vi, så istället målade vi det vitt samt satte in en vit garderobsvägg för att få extra förvaring. Runt vägghörn var det uppsatt lister som var målade i en skarp röd färg. Dessa målade vi vita så att de smälter samman med alla andra lister i lägenheten. Det mörka klinkersgolvet har fått vara kvar och jag tycker det gör sig mycket bättre nu mot det vita än vad det gjorde innan. Intrycket blir lugnare på något sätt.
 
Den vita klädställningen är en HAY Loop stand wardrobe som jag hittade på Blocket när vi var mitt uppe i renoveringen. 500 kr fick jag ge för den (3 månader gammal), det kallar jag fynd:)
 
Eftersom vi har klädställningen i hallen blev det ett lite problem vad vi skulle göra av halsdukar, vantar, mössor och annat man behöver förvaring till i en hall. Lösningen på det fick bli vår gamla sockerlåda. Jag satte på små hjul under så att den enkelt ska kunna förflyttas och resultatet blev riktigt bra. Praktiskt och smidigt och riktigt snyggt!!
 
 
Kram Linda
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback