FREDAG & EN LITEN UPPDATERING

I samband med tillträdet för vår lägenhet fick den här fina fåtöljen flytta in. Vår plan har länge varit att köpa en Storsele-fåtölj till vår nya soffa och när en annons dök upp på Blocket på en nästintill helt ny fåtölj till halva priset så var det bara att slå till.
 
 
 
 
Det blev visst ingen vidare uppdatering här inne på bloggen de senaste veckorna. Att få till en vettig vardag mitt i renoveringskaos och flyttkaos är inte det lättaste har jag upptäckt. Och då har vi ju "bara" gjort en mindre renovering med målning av olika slag och hade också förmånen att ha ett annat boende under en viss tid av arbetet. Jag undrar hur det ska gå ihop sig utan smärre nervsamanbrott med mina framtidsdrömmar om att renovera ett stort hus, haha:)
 
Jag beundrar verkligen er som brinner för det här med renovering och gör det om och om igen och bor och lever i det under tiden. Tänker på er som ställer till med en totalrenovering och verkligen river ut ALLT och börjar om från grunden. Jag har lite haft dessa drömmar själv, men måste erkänna att jag har börjat vackla i dessa de senaste veckorna. Men vem vet, en vacker dag kanske vi är mitt uppe i det i alla fall:)
 
Nu har i alla fall ordningen börjat infinna sig och det börjar likna ett hem. Det fattas bara några nyköp som vi hoppas få levererade nästa vecka. Längtar!!
 
 
Önskar er en fortsatt fin fredag!!
KRAM
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Fantastisk fåtölj!!!

Ja, det här med renovering är inte så glamoröst! Vår första renovering gjorde vi i princip helt själva och det tog oss nästan ett år och vi bodde i röran under tiden! Efter det har vi lovat oss själva att aldrig mer renovera helt själva! :) Senaste gången blev det hantverkare som fick göra det!

2013-10-30 @ 09:02:35
URL: http://timonhome.blogg.se
Postat av: Anneli

I min värld är ni otroligt häftiga som tar an uppgiften och visst blir det också "lön för mödan", när ni är klara. Det finns ju så mycket spännande att upptäcka genom att göra själv - "kan själv" - har säkert varit en fin kompis på vägen för er båda. Vi ser fram mot att få se hur fint ni har det och alla ny inspiration som tagit form. önskar en skön helg Kram Kram Anneli

Svar: Ja, det har verkligen varit ett otroligt spännande och lärorikt projekt och det är en speciell känsla att veta att man har gjort det själv. Ska bli kul att se vad ni tycker om det när ni kommer på besök:)
Kram Linda
Linda

2013-11-01 @ 10:58:55
URL: http://fikadax.wordpress.%20com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback