VITT, VITT ELLER VITT?!

 
 
 
När vi får nya lägenheten är tanken att det ska målas om och för enkelhetens skull så blir det vitt. En bra bas tycker jag som man enkelt kan förändra med hjälp av möbler, textilier och andra detaljer.
 
Nu finns det ju inte bara en vit färg direkt utan mååånga att välja bland. Men redan nu lutar det åt att vi väljer färgen med numret S 0500-N. Den är bruten i en mer grå ton och inte mot det gula hållet som jag inte alls är så vidare förtjust i. Tror det kan bli riktigt bra!
 
 
Fin onsdag!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna-Plywood and Pears

Ja, visst finns det många att välja på! Det är ungefär som när man beger sig till färgaffären och skall köpa en grå färg... en vanlig grå. Så inser man att det finns ingen vanlig grå... det finns hundratals grå. Fin blogg och fin web butik!

Svar: Tack snälla du!:)Ja, det finns många nyanser av både vitt och grått och andra kulörer också för den delen;) Har börjat funderat lite på en grå fondvägg i sovrummet, för att bryta av det vita. Men vi får väl se vart det slutar:)
Kram /Linda
Linda

2013-09-11 @ 11:51:40
URL: http://www.plywoodandpears.se
Postat av: Jennifer - Love and Respect

Hej Linda =)
Här är länken till reportaget där Hanna målat både tak och väggar i samma färg http://hannasroom.com/plaza-interior-master-bedroom-styled-by-me/
Ha en fin kväll
Kram
Jen

Svar: Tack snälla du! Har kikat och det var verkligen superläckert. Dock tror jag inte jag är lika "vågad" att måla taket grått. Det får nog förbli vitt:) Men jag är starkt inne på en grå vägg. Ska bara försöka övertala sambon först, haha;))
Fin måndag! /Kram Linda
Linda

2013-09-11 @ 21:05:41
URL: http://www.loveandrespect.se
Postat av: Fredrika

Det är svårt med vitt ja. Vi valde också vitt i nästan hela huset, bra bas! Men skulle också välja vitt åt det grå hållet, det gula låter inte alls lika fint. Ska bli så spännande att ser hur ni får det sen:)

kram fredrika

Svar: Tycker också vitt är en bra bas och det är enkelt att förändra. Men det blir helt klart vitt åt det gråa hållet. Vi har vit brutet åt gult idag (fick inte välja själva för hyresvärden) och hela rummet upplevs såå himla gult. Inte alls snyggt:( Det kommer komma bilder allt eftersom. Så håll utkik;)Kram /Linda
Linda

2013-09-11 @ 21:44:25
URL: http://www.baraetthem.blogspot.com
Postat av: Hemlängtan

Här är det också vitt på alla väggar och jag trivs riktigt bra med det. Vi har en nyans som kallas äggskal.

Ha en underbar helg!
Kram, Jenny

Svar: Vitt är ju en bra bas och enkelt att förändra med textilier och detaljer:) Kram Linda
Linda

2013-09-13 @ 10:19:19
URL: http://www.minhemlangtan.blogspot.com
Postat av: camilla

Vitt är tacksamt! Bruten åt det grå låter riktigt snyggt. Blir spännande att se sen! :)

Trevlig fredag och helg!

Kraam

Svar: Ja, vitt är alltid bra som bas tycker jag. Ni har ju en fin grå nyans i ert sovrum. Vad heter den färgen/färgnumret?:) Kram Linda
Linda

2013-09-13 @ 12:38:38
URL: http://camilalsrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback