FURU & INDUSTRIELLT HOS REBECCA CENTRÉN

 
 
 
 
Foto: Lånade med tillstånd av Rebecca Centrén
 
 
Jag tänkte att jag skulla spinna vidare på ett av förra veckans inlägg, nämligen furu. Min uppfattning är att furu har lite av en dålig klang hos många av oss. Kanske tänker man på bastu, gillestuga eller på hus som invändigt är helt klädda med gulnade furu från golv till tak och hela möblemanget går i samma material.
 
Jag kan ärligt erkänna att jag tidigare också har rynkat på näsan åt detta material. Därför tycker jag det är kul att se hur mycket det kan förändra ens uppfattning om något bara genom att exponera ett material på ett helt annat sätt. Det gäller ju att tänka outside the box liksom:)
 
Bilderna ovan är ett exempel på en miljö och ett hem där jag tycker de har satt furu på en helt annan nivå. Hemma hos Rebecca Centrén har man fått till den där perfekta mixen mellan det industriella och råa tillsammans med det varma i träslaget furu. Så himla läckert!!
 
 

Kommentarer
Postat av: EMELIECATRINE

Åh, men tack! Ja skänken gillar jag också, bara att jag tycker att den inte passar in hos oss just nu, hehe. Ja men visst är det kul med bloggerskor från samma stad, du bodde ju grann med min bästa vän förut, Linnéa Amlé =) Kram

2014-04-09 @ 02:29:28
URL: http://emeliecatrine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback