PRICKIGT PÅ KUDDAR OCH TAVLA

 
 
Just nu är det ganska mycket prickigt i vår soffhörna. Prickiga kuddar i soffan och på min egenmålade tavla ovanför. Men jag gillar att ta upp samma mönster på olika ställen och i lite olika utföranden. Bara man inte blandar alldeles för många färger, vilket jag tycker kan ge ett för rörigt intryck. Hemma hos oss är det ju mest svart, vitt och grått som dominerar färgskalan så då föll det sig ganska naturligt att det blev så även här;)
 
 

INTERVJUAD I ERIKA TUBBINS NYA KATALOG

 
Skärmdumpar från Erika Tubbins höstkatalog
 
 
I samband med Formex mässan släppte Erika Tubbin sin nya höstkatalog. Full med en massa fina nyheter och även en hel del andra produkter. Katalogen innehåller även kortare intervjuer med sex utvalda personer där jag är en av dem. På sidan 9 hittar ni intervjun med mig. Jättekul att få vara med! Tack Erika! 
 
 
Ps: Ni vet väl om att ni hittar flera av Erikas fina produkter i vår webshop. Just nu har vi dessutom 20% rabatt för att vi firar 2 år som webbutik!
 
 

EN VECKA PÅ VÄSTKUSTEN

Smögenbryggan
 
Badholmarna i Smögen
 
 
 
Utsikt över Lysekil
 
Trappa upp till Vetteberget och Kungsklyftan i Fjällbacka
 
Utsikt över Fjällbacka
 
 
En vecka av våra semester spenderades på västkusten. Vi hyrde en stuga strax utanför Ljungkile, ett alldeles lagom avstånd och utgångsläge för att göra små dagsutflykter. Några av smultronställena vi har besökt under veckan är Smögen, Fjällbacka, Kungshamn, Marstrand, Lysekil, Orust och Tjörn. Otroligt vackra och charmiga platser. Även om vädret inte riktigt var på vår sida under veckan så hade vi i alla fall några små stunder med sol och blå himmel och sådär lagom varmt när man mest bara ska strosa omkring och uppleva saker.
 
 

EN SEMESTERPAUS

Foto: Linda/Design Concept
 
 
Då var det dags för mig att ta lite semester, vilket betyder en kort paus även här på bloggen.
 
Ha det fint tills vi ses igen ♥
 
 

KÖKSHANDDUK FRÅN NICOLAS VAHÉ

Foto: Linda/Design Concept
 
 
När vi hade gäster för några helger sedan så fick vi bland annat två kökshanddukar i present. En väldigt uppskattad gåva som passar bra ihop med våra tavlor i köket.
 
Handdukarna kommer från Nicolas Vahé.