FREDAGSFAVORITER

Ny möbelfavorit här hemma, två stycken svarta sjuanstolar. Kuddar från HM home och Mio.
 
 
Foto: Linda/Design Concept
 
 
Den senaste månaden har vi lyckats göra storfynd av en designklassiker som jag har velat ha länge. Nämligen sjuanstolen. Först kom vi över två stycken svarta för en billig peng. Som ni kan se på bilderna så är dessa i behov av ny färg, men förövrigt är de i väldigt fint skick. 
 
Det senaste köpet var fyra stycken klädda sjuanstolar med armstöd, alltså en karmstolsmodell (ej med på bild). Dessa har vi delat upp mellan familjen, så vi ska ha två stycken och mina föräldrar två. Tanken är att vi ska ha våra som kontorsstolar. De här stolarna var klädda när förra ägaren tog över dem. Men tyget var i väldigt dåligt skick så hon har "klätt av" dem och slipat alla ytor, men sen tröttnade hon och valde att sälja istället. Tur för oss det:)
 
Första tanken med de "avklädda" stolarna var att antingen klä om dem hos en möbeltapetserare eller skaffa läderöverdrag som jag vet finns. Men efter lite forskning har vi kommit fram till att det tyvärr blir hutlöst dyrt att både lämna in dem till möbeltapetserare och att köpa klädsel. Så nu är vi lite inne på att lämna in alla stolar på omlackering och att köpa dynor till karmstolarna. Tror det kan bli riktigt bra. Vad tror ni?
 
 
PS: Glöm inte bort att det idag är sista dagen på Alla hjärtans dag -kampanjen i webbutiken och än är det några timmar kvar. Så passa på att handla och få 20% RABATT. Mer info hittar du här...
 
 
Ha nu en fortsatt fin Alla hjärtans dag
Många kramar
 
 

Kommentarer
Postat av: Fanny Staaf

Älskar filten!

Svar: Jag med:)
Linda

2014-02-14 @ 16:17:18
URL: http://fannystaaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback