HEJ 2014!

Bild från vår nyårsafton som vi firade hos min kusin med familj.
 
 
God fortsättning på det nya året! Hoppas ni har haft en fin jul- och nyårshelg och en skön ledighet. Själv tog jag & butiken några dagar ledigt för att samla nya krafter och inspiration till det nya året.
 
Det här med att göra en sammanfattning av året som gått är inte riktigt min grej så det hoppar jag över här inne. Kort och gott tycker jag 2013 var ett fantastikt år som bjöd på många händelser, upplevelser och känslor. Det finns många minnen jag bär med mig i bagaget... Nu blickar jag istället framåt på 2014. Ett år som jag starkt ser fram emot och som jag har många planer och drömmar för. Inte minst för butiken som jag skulle vilja utveckla ännu mer. 
 
Just nu ser jag mycket fram emot Formex som äger rum om några veckor. Alltid lika spännande med dessa mässor där man samlar en massa inspiration för att sedan sätta tänderna i planering och tankar kring vårens nyheter.
 
Jag har redan nu många ideér, men skulle också vilja höra från er vad ni skulle vilja se i butiken? Jag tar tacksamt emot alla förslag och önskemål:)
 
 
Ha nu en fortsatt fin start på det nya året!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej Hej Linda! God fortsättning på 2014 och tack för ditt fina, trevliga och optimistiska inlägg. Det smittar av sig ;-). Här har jag hittat ett förslag till butiken, Handgjord naturtvål, och där det finns återförsäljare; http://www.hemtval.se/www.hemtval.se/Startsida.html . Må så gott o så hoppas jag att vi ses snart! Kram Anneli

Svar: Tack & tack detsamma:) Jag ska genast titta på ditt förslag, låter väldigt intressant:)Ha det fint! Kram Linda
Linda

2014-01-05 @ 12:24:49
URL: http://fikadax.wordpress.%20com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback