NYA SKÅP I VARDAGSRUMMET

Så här blev den stora skåpsväggen i vardagsrummet!
 
Det stora skåpet slukar allt glas, porslin, vaser, ljusstakar osv osv...
 
Perfekt med en hel vägg med massor dold förvaring. 
 
En längre tv-bänk och en lite högre skänk fick också flytta in. Tavlor från Ylva Skarp/Design Concept, Festivo ljusstakar från Iittala, tändstickaskfodral från Kristina Stark/Design Concept, betongburk från Tove Adman/Design Concept, damejeannen är ett loppisfynd och jordgloben ett arvegods på sambons sida.
 
 
Som jag nämnde i fredags så har vi gjort lite förändringar i vårt vardagsrum och så här blev det när allt blev klart i helgen.
 
Vi var i stort behov av mer förvaringsmöbler då de skåp vi hade med oss när vi flyttade in inte riktigt räckte till. Både våra tidigare möbler och de nya vi hade tänkt oss kommer från Ikeas serie Bestå. Så vi stod först i valet och kvalet om vi bara skulle köpa till delar till de möblerna vi redan hade. Men då mina föräldrar skulle byta ut sina möbler så ville de gärna ta över våra och istället kunde vi helt kombinera ihop nya skåp helt anpassade efter den här lägenheten. Detta blev verkligen hur bra som helst och nu har vi skåp som rymmer otroligt mycket. Dessutom blev mina föräldrar väldigt glada för sitt nya möblemang. Perfekt när man kan skifta och ta över andras saker:)
 
 
Kramar
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Det blev jättefint, vill också byta ut all våran ek i vardagsrummet till Bestå förvaring. Kram

Svar: Tack! Vi är så himla nöjda. Både snygga, prisvärda och slukar massor:)Kramar
Linda

2014-01-28 @ 13:15:21
URL: http://gronanyanser.blogg.se
Postat av: Evelina

Hur snyggt som helst! Får man fråga exakt vad för bestå delar ni har köpt för att bygga ihop en sådan tv-bänk? :)

Svar: Tack! Visst får man fråga det:) Tv-bänken på bilden har vi byggt ihop med två stycken delar som är 120x40x38cm (alltså 240cm lång totalt). Den högre delen till vänster om tv-bänken är i storlek 120x40x64. Idag har vi "kortat av" tv-bänken och har en sektion som är 120x40x38cm och en 60x40x38cm. Totalt är den alltså 180cm lång. Bilder på det hittar du här:) http://blogg.designconcept.se/2015/january/forvaringsskap.html
Linda

2015-01-26 @ 13:15:54
Postat av: Gabriela

Jätte snyggt. Är det högglans eller "vanlig" vit färg på dörrar?

Svar: Tack! Det är "vanliga" matta luckor:)
Linda

2015-09-04 @ 08:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback