ADVENTSTIDER

1: Julgransfot från Bruka Design 2: Dekorationsgranar i trä från Granit 3: Adventsljusstake 4 Lux från Kristina Stark 4: Tändsticksaskfodral i rostfritt från Kristina Stark 5: Joy elljusstake från Design House Stockholm. 6: Julig kökshandduk från Erika Tubbin 7: Elflugan elljusstake från Smak Design 8: Dekorationsstjärnor i papp från Granit 9: Alvar Aalto vas i färgen Tranbär från Iittala. Kollage: Linda/Design Concept
 
 
På söndag är det dags att tända första adventssljuset och många av er har kanske redan nu börjat förbereda och piffa inför julen(?!)
 
För varje år som går tycker jag utbudet på julprylar bara ökar och ökar och för varje ny jul så är det en ny trend som gäller. För min egen del tycker jag inte trenderna är det viktigaste kring jul utan jag föredrar en ganska avskalad och traditionell stil med en modern touch. Jag väljer hellre att satsa på juldekoration som håller både kvalitetsmässigt och stilmässigt i flera år. En vit, svart och grå bas tycker jag är en perfekt utgångspunkt som man sen kan lägga till vilka färger man vill. För min del är det mycket silvrigt och en gnutta röda detaljer. 
 
Här har jag plockat ihop några julrelaterade produkter som jag inspireras av. Hittar du också något du gillar?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback