ORGANISERA MERA I GARDEROBEN

Tänkte att jag skulle dela med mig av mina förvaringfavoriter i garderoben. För mig är förvaring A och O även i skåp och garderober och jag vill ha det bra organiserat så att jag lätt hittar det jag ska ha.
 
Garderobskombinationen kommer från Ikea och nästintill all inredning är också från dem. Tycker Ikea har ett väldigt bra sortiment när det gäller förvaring och ordning och reda. De har många snygga och smarta lösningar som underlättar när man ska bygga och planera sin garderob.
 
 
 
Jag gillar att hänga mina kläder och tycker jag får bättre överblick över dem på det sättet. Hade jag haft platsen till det hade nog alla kläder fått hänga på galgar. Men den möjligheten finns tyvärr inte idag.
 
 
 
Boxar/korgar/kartonger/lådor kan man aldrig få för många av. Här förvarar jag diverse småsaker som inte används varje dag, som tex skärp, solglasögon och scarves. Ett tips är att märka upp lådorna med vad de innehåller så blir det mycket lättare att hitta det man söker. 
 
 
De här lådorna är vi väldigt nöjda att vi valde till vår garderob. Mycket snyggare och mer praktiskt än trådkorgar (där sakerna gärna "ramlar" igenom hålen). Dessa passar perfekt till allt från underkläder till smycken.
 
 
Längst ner i garderoben förvarar jag några av mina "fin" skor och till det är dessa skolådor himla praktiska. Lätta att stapla på varandra, smidiga att öppna framifrån och dessutom ser man innehållet utan att behöva öppna eller slita ut lådan.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snyggt ordnat, det är så trevligt att ha ordning och reda i klädkammaren, man blir lite lycklig :))

Svar: Ja, men visst är det en härlig känsla när det är ordning och reda och allt ligger på sin plats:)
Linda

2014-10-30 @ 08:00:19
URL: http://fyrtiotaggare.com
Postat av: Mamma Mindy

Snyggt med ordning och reda :)

Svar: Visst är det! Ordning & reda är verkligen min grej och jag vill att var sak ska ligga på sin plats:)
Linda

2014-10-30 @ 10:23:59
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback