VARDAGSRUMMETS NYA LOOK

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har vi varit mitt uppe i en vardagsrumsrenovering och därav har uppdateringen här på bloggen blivit lite lidande.
 
Förra helgen jobbade vi på som sjutton för att hinna färdigt och klart blev det. Sen har alla kvällar den här veckan lagts på att återställa allt och städa undan. Helt otroligt vad rörigt och skitigt det kan bli av att renovera ett rum. Slipdamm som kryper sig in precis överallt och totalt byggkaos på våra 75 kvm som i detta läge inte alls kändes särskilt stort (haha:)) Man vet ju liksom inte vart man ska göra av soffa, två tunga betongbord och stora skåp. Men med lite trixande så gick det vägen det också:)
 
 
 
Den här väggen har vi jobbat grymt mycket med. Rivit bort all tapet och skrapat och slipat hela väggen för att komma ned till betongen. Även en bit tegel tittade fram under arbetet som vi valde att behålla som en fräck detalj.
 
 
Vi ville behålla den äkta och naturliga känslan i väggen så mycket det bara gick men vi var ändå tvungna att behandla den på något sätt för att binda betongen. Det släppte nämligen en hel del grus från väggen och för att förhindra det har vi lagt på en så kallad Silikatfixativ.
 
 
 
På de övriga väggarna i rummet har vi också rivit ned den tidigare tapeten men på dessa väggar har vi sen utgått från en renoveringstapet/renoveringduk och målat allt vitt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback