Längtan efter förändring

 
Jag upplever alltid att inspirationen och lusten till att fixa med inredning inomhus mattas av lite under sommarmånaderna. Man vill hellre spendera sin tid utomhus och man fixar och inreder mycket hellre i trädgården, på uteplatsen eller på balkongen istället för inomhus. Någon som känner likadant?
 
Men sen när sommaren börjar gå mot sitt slut, semestern är slut, man ska återgå till jobb/skola/dagis och hösten börjar knacka på dörren, då kommer känslorna för inomhusfixet tillbaka. Och de här känslorna har redan börjat smyga sig på hos mig och jag känner en längtan efter förändring och något nytt. Ett av de större projekten jag vill ta tag i är att måla om i sovrummet och arbetsrummet. Skulle vilja ge våra fondväggar ny färg och är lite sugen på mörkare grå kulörer. Här i kollaget ser ni lite hur mina tankar går. Än så länge har jag bara spanat inspiration på nätet så nästa steg blir att åka till färgaffären för att hämta färgprover. Inspirationsbilderna är hämtade från Nina Holst snygga hem. Hennes blogg Stylizimo är en stor inspirationskälla. Kulörproverna kommer från Nordsjö.
 
 
 
Kollage: Linda Andersson, Design Concept med bilder från Stylizimo och Nordsjö
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hehe, den här sommaren har varit super för inomhusfix! :)

Tack, kul att du gillade nya shoppen! Än så länge tycker jag att det funkar bra med Textalk. Jämfört med den jag bytte från så är det både billigare (= jag kan lägga mer pengar på att köpa in varor) och lättare att designa själv. Den förra kunde jag i princip inte göra nånting med. Så det är två anledningar till att jag bytte!

Ha en fin helg!
Kram!

Svar: Haha, ja med tanke på vädret har det nog varit så för många. Vi hade dock turen att ha ganska hyfsat väder under våra semesterveckor så det blev mycket uteaktiviteter:)
Härligt att du är nöjd med Textalk. Det är ju det viktigaste när man gör ett byte så där:)
Ha det fint! /Kram
Linda

2015-08-15 @ 10:54:16
URL: http://landinskan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback