FÖRÄNDRA MED ENKLA MEDEL

 
Jag måste slå ett slag för det här med vitrinskåp. För en förvaringsälskare som jag, som gillar det här med täckta skåp så är vitrinskåp en himla finurlig lösning. Här kan jag se alla mina saker och kan njuta av finheterna men jag slipper damma varje liten pinal i tid och otid. Dessutom är det enkelt att ändra om när jag har börjat tröttna på stylingen i skåpet.
 
 
Och det förändras ganska ofta i vårt vitrinskåp. Förra veckan såg det tex ut som på bilden ovan och idag ser det ut som på bilden nedan. Inga större förändringar egentligen, men alldeles tillräckligt för att få en helt annan känsla i hela rummet. På övre bilden hade jag tex en hel del svarta och vita detaljer tillsammans med en samling vaser och skålar i klarglas (ja, utöver sambons "fina" leksak då;)). I den nedre bilden har jag blandat in fler bruna toner och trädetaljer tillsammans med vaser i klarglas.
 
Jag har valt att bara ha utvalda detaljer ståendes framme i vitrinskåpet. Sådant som jag vill se för stunden och som jag blir glad av. Våra andra prylar kan jag istället enkelt gömma undan i Bestå-skåpen. På så sätt kan jag enkelt skifta fram och tillbaka och sakerna känns lite som nya igen när de ställs fram i rampljuset. Jag jobbar oftast på det här sättet när jag stylar. Springer sällan och köper nytt utan använder mig hellre av sådant jag redan har hemma och skiftar om bland det. Det blir både enklare, mer personligt och billigare på det sättet.
 
Foto: Linda, Design Concept
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag gillar Colourful! Många fina, inspirerande bilder. Inte så mycket text, men absolut värd att köpa!

Svar: Tack för svar om boken! Får se om det blir ett köp för min del:)
Linda

2015-02-27 @ 10:40:12
URL: http://landinskan.blogg.se
Postat av: Jenny

Det där vitrinskåpet är såå fint! :)

Kram Jenny

Svar: Visst är det! Är väldigt nöjd med det köpet:)
Linda

2015-02-27 @ 15:12:34
URL: http://hjartatsvitahem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback