VITRINSKÅP

 
Fint att bryta av det vita köket med ett mörkt vitrinskåp.
 
Foto: Mäklarobjekt på Majorsgatan 5 B hos Entrance mäkleri.
 
 
Visst är det väl något speciellt med vitrinskåp. Ett sådant där fint glasskåp där man kan visa upp sina finaste saker i.
 
När jag bodde i min studentlägenhet i Kalmar köpte jag vitrinskåpet Billy från Ikea. Detta hängde sedan med till min och sambons första gemensamma lägenhet, men byttes efter några år ut mot ett annat skåp med heltäckande dörrar. På den tiden hade vi allt vårt porslin, glas, ljusstakar, vaser... ja helt enkelt det mesta i de där vitrinskåpen. Vilket jag tillslut tröttnade på och bara tyckte såg stökigt och rörigt ut. Och så här i efterhand är jag väldigt nöjd med att vi valde att byta skåpen och ha heltäckande dörrar istället. För om jag ska vara ärlig så är det himla skönt att slippa tänka på hur alla prylarna i skåpet är placerade och om de matchar varandra eller inte.
 
Men... jag har faktiskt ändå inte riktigt kunna släppa tanken på ett vitrinskåp. Men då ett skåp man kan ha utöver all annan förvaring och där man enbart visar upp några få utvalda finheter. Så nu har vi återigen slagit till och blivit med vitrinskåp ännu en gång. Nämligen på ett sådant här. Men det får ni se bilder på en annan dag. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bella

AA de va riktigt snyggt :)

2015-01-07 @ 14:28:40
URL: http://rememberthiis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback