BORDET BLEV EN BÄNK

 
Som ni vet bytte vi soffbord för en tid sedan och min första tanke med det gamla var att sälja det. Men sen ångrade jag mig och valde att göra om det istället. Sagt och gjort. Jag sågade av lastpallen på mitten och gjorde det till en bänk istället för ett bord.
 
Bänken har flyttats runt i lägenheten och jag har provat lite olika placeringar men tillsist lät jag den stanna i sovrummet, som en låg bänk framför sängen. Utseendemässigt tycker jag att det blev riktigt snyggt men tyvärr inte så praktiskt då vårt sovrum är ganska litet och bänken tar upp lite väl mycket plats. Så den får nog flytta ut igen och så får jag klura vidare på vart jag ska placera den.
 
Foto: Linda, Design Concept
 

Kommentarer
Postat av: angelicasvarld.blogg.se

Men va vackert en sån skulle jag också gärna ha i sovrumet! Å jag önskade att jag hade plats för allt vackert jag vill ha hemma - måste flytta köpa större helt enkelt ,-)

Svar: Tack. Tyckte också det blev himmelens fint men så var det det där med platsen tyvärr:( Alltid ett svårt dilemma med allt man vill ha men inte riktigt har platsen för. Men bänken får bo i vardagsrummet istället tillsvidare;)
Linda

2015-05-05 @ 13:17:11
URL: http://angelicasvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback