30-års fest

 
Igår fyllde jag 30 år och det har såklart firats med pompa och ståt. Uppvaktning av min andra hälft med frukost på sängen, paket och mysig middag på kvällen. Det stora firandet hade jag i lördags då jag bjöd in familj och närmaste vänner på festligheter. Vi fick stuva om lite i vardagsrummet för att få plats alla 17 personerna. Men oj så mysigt och trevlig det blev. Återigen tusen tack alla inblandade för en otroligt lyckad kväll ♥
 
 
 
 
Foto: Linda Andersson, Designconcept.se
 

Studiolägenhet i Göteborg

 
När jag ser den här lägenheten blir jag sugen på att måla ännu mer grått här hemma och betsa golven mörka:) För visst är det himla snyggt! Älskar kombinationen med det mörka som möter vita och trärena detaljer. Lägenheten är stylad av Sarah Widman och hennes team. Se fler bilder här.
 
 
 
 
 
 
 

En helg i skärgården

 
Vi har spenderat helgen ute i Gryts skärgård och laddat batterierna. En härlig helg med promenader, havsluft, goda middagar och spelkvällar i trevligt sällskap.
 
Foto: Linda Andersson, Designconcept.se

Ekologisk hudvård från Maria Åkerberg

 
Sedan jag blev gravid har jag funderat extra mycket på alla kemiska preparat som vi utsätts för i vardagen. Som vad produkterna i badrumsskåpet och städskåpet verkligen innehåller och vad jag kan göra för att påverka. De här frågorna har varit viktiga för mig förut också men har blivit ännu mer väsentliga nu när jag har en liten knodd i magen att tänka på också. Man vill ju inte att hen ska ta skada och därför väljer jag hellre produkter som är ekologiska, naturliga och skonsamma. Både mot mig, bebis och miljön. 
 
Så först ut är att successivt byta ut mina hudvårdsprodukter till ekologisk hudvård och för ett par veckor sedan beställde jag hem Maria Åkerbergs produkter från Skincity. En hudvårdsserie som är helt ekologisk och svensktillverkad. Jag började med att köpa deras praktiska småförpackningar att testa med. Just det här med att sälja även mindre förpackningar måste jag slå ett slag för. Bra mycket mer praktiskt och ekonomiskt om man bara (som jag) ville testa produkterna och slippa köpa på sig stora förpackningar innan man vet om man blir nöjd.
 
Jag har nu testat MÅ-serien ett par veckor och är helnöjd med resultatet. Produkterna känns väldigt behagliga och skonsamma mot huden, inget som svider eller irriterar, de doftar lagom mycket och är dryga. Jag har alltid haft problemhy men upplever att min hud mår mycket bättre med de här produkterna och att finnar och utslag har minskat. Så det här är helt klart en ny favorit i mitt badrumsskåp!
 
 
Foto: Linda Andersson, Designconcept.se

Ny bloggadress

 
Bloggen har bytt adress! Samma namn men med skillnaden att det är www istället för blogg som underdomän. Så numer hittar ni mig på www.designconcept.se 
 
 
Foto: Linda Andersson, Designconcept.se