Ekologisk hudvård från Maria Åkerberg

 
Sedan jag blev gravid har jag funderat extra mycket på alla kemiska preparat som vi utsätts för i vardagen. Som vad produkterna i badrumsskåpet och städskåpet verkligen innehåller och vad jag kan göra för att påverka. De här frågorna har varit viktiga för mig förut också men har blivit ännu mer väsentliga nu när jag har en liten knodd i magen att tänka på också. Man vill ju inte att hen ska ta skada och därför väljer jag hellre produkter som är ekologiska, naturliga och skonsamma. Både mot mig, bebis och miljön. 
 
Så först ut är att successivt byta ut mina hudvårdsprodukter till ekologisk hudvård och för ett par veckor sedan beställde jag hem Maria Åkerbergs produkter från Skincity. En hudvårdsserie som är helt ekologisk och svensktillverkad. Jag började med att köpa deras praktiska småförpackningar att testa med. Just det här med att sälja även mindre förpackningar måste jag slå ett slag för. Bra mycket mer praktiskt och ekonomiskt om man bara (som jag) ville testa produkterna och slippa köpa på sig stora förpackningar innan man vet om man blir nöjd.
 
Jag har nu testat MÅ-serien ett par veckor och är helnöjd med resultatet. Produkterna känns väldigt behagliga och skonsamma mot huden, inget som svider eller irriterar, de doftar lagom mycket och är dryga. Jag har alltid haft problemhy men upplever att min hud mår mycket bättre med de här produkterna och att finnar och utslag har minskat. Så det här är helt klart en ny favorit i mitt badrumsskåp!
 
 
Foto: Linda Andersson, Designconcept.se

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

Jag letade runt efter samma sak när jag var gravid. Ett tag senare hittade jag Maria Åkerberg (eller Dermanord som det hette då för ca 10 år sedan.) Jag har haft den sedan dess, speciellt till ansiktet. Barnen använder dem också!

Svar: Där ser man. Visste inte att Maria Åkerberg och Dermanord var samma märke:) Det verkar ju helt klart vara populära och omtyckta produkter.
Linda

2015-11-04 @ 19:45:32
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback