Ett boende som sticker ut

 
Just nu dras jag till inredning som känns annorlunda och som sticker ut. Det är så mycket som är samma, samma hela tiden och det gör att man lätt blir lite mätt på det man ser. Därför blir jag alltid extra inspirerad när jag ser hemma-hos-reportage eller mäklarobjekt som inte ser ut som ett i mängden. Utan där man har vågat ta ut svängarna och skapa något eget och annorlunda.
 
Den här lägenheten passade verkligen in i mitt tankemönster just nu. Verkligen ett objekt för sig. Tänk att få bo i sin egen studio liksom! Häftigt! Se fler bilder här.
 
 
 
 
 
 

Höstig fredagsfika

 
Tack snälla för alla gratulationer i förra inlägget! Vi är så förväntansfulla och lyckliga!
 
Fredag och helg igen och det har vi precis firat in med en bit nygräddad äppelpaj och vaniljsås. En riktig höstfavorit hos mig. Ha en fin helg allesammans!
 
Foto: Linda, Design Concept
 

Två blir tre

 
Om allt går som det ska så utökas vår familj med bebis i början av Februari nästa år. Vi två ska alltså bli tre och det är vi så lyckliga över ♥
 
 
Foto: Linda, Design Concept
 

Att välja kulör

 
Det här att välja kulör är ju lättare sagt än gjort. Det finns så många fina färger att välja bland och jag har alldeles för få rum att måla. Hade gärna sett att vi haft några extra rum bara för att kunna variera mig mer i kulörvalen:) 
 
Grått har jag varit inne på hela tiden men nu har även blått smugit sig in i mina tankar. När jag var i färgaffären senast så spanade jag in Jotuns nya färger och blev lite småkär i deras blåa nyanser. Blåa färger har en lugnande effekt och passar sig just i sovrum för att det ger rummet en avslappnad atmosfär.
 
Vad röstar ni på? Grått eller blått?
 
 
Här har jag provmålat sovrumsväggen med (från vänster) Deco Blue från Jotun Lady, S 7500-N och Matrix/Lammull från Jotun Lady.
 
Foto: Linda, Design Concept
 

Att måla halva väggen

 
Vi går just nu i målartankar här hemma och det är sovrummet som ska få sig en mini-makeover. Betongväggen ska få en ny mörkare grå nyans. I och med detta projekt så suger jag åt mig av inspiration från alla håll och kanter. Och den här idéen att måla halva väggen på det här sättet gillade jag. Kanske inte något jag själv kommer att satsa på just i sovrummet, men helt klart en idé jag tar med mig till andra projekt.
 
 
Styling: Pella Hedeby
Foto: Ragnar Ómarsson, Ikea - Livet Hemma