Sponsrat inlägg: Lite förändring på väggen

 
Jag har påbörjat ett projekt att utöka en av våra tavelväggar med fler tavlor. Hittills har en karta över vår stad kommit upp och min tanken är att jag ska bygga på med fler ramar ovanför. Jag ska bara bestämma mig för vilka foton som ska framkallas. Kartan kommer från Mapiful.
 
Foto: Linda Andersson, Designconcept.se

Kommentarer
Postat av: Erika- familjeliv, träning och inredning

Det där fikonträdet (är det va?)! Vill så gärna ha ett sånt men hörde att det ska stå utomhus i full sol och att det är svårt att få det att överleva inomhus. Vet du nåt om det? Tack för mysig blogg och härlig inspo!

Svar: Tack:) Ja visst är det ett fikonträd. Jag har odlat upp det själv från ett litet skott från ett annat fikonträd. Har också hört att de är svåra att överleva inomhus men jag har haft mitt inomhus från dag ett och nu vågar jag inte ta ut det eftersom det trivs så bra inomhus. Jag tror det har vant sig vid inomhusklimatet och är rädd att det skulle få chocken och dör om jag ställer ut det (haha:)) Men mina föräldrar har ett fikonträd utomhus som de haft i flera år och det har växt och blivit jättestort. De ställer det i sitt förråd över vintern med växtbelysning. Har hört att de vill stå svalt och lite mörkare under sin viloperiod. Men mitt tips är att testa sig fram. Det har jag gjort med mina medelhavsträd (både fikon och oliv) och går det så går det:) /Linda
Linda

2016-06-18 @ 22:31:31
URL: http://erikasblogg.se/
Postat av: Anonym

Hej. Den svarta väsen eller vad man ska kalla det, måste bara fråga vart den är ifrån? Så himla fin. :)

Svar: Tack! Det är en damejeanne som jag köpt på loppis och spraymålat svart:)
Linda

2017-05-14 @ 23:21:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback