PARKBESÖK

 
 
Foto: Linda
 
 
När vi var i Linköping i helgen tog vi bland annat en promenad i parken "Trädgårdsföreningen" och besökte även den stora blomsterhandeln som ligger mitt i parken. De hade en himla massa snyggt och personalen var i full gång att fixa butiken inför advent och jul. Jag blev ganska sugen på att köpa hem några hyacinter att plantera, men bestämde mig tillslut för att vänta lite. Däremot fick jag en liten söt "Sophora" i present, så jag gick inte tomhänt därifrån.
 
 
Fin onsdag!
 
 
 
 

VÅR HELG

 

I fredags var vi i Gamla Linköping och strosade runt bland kullerstensgatror, små söta butiker och fikade på ett gammalt mysigt café.
 
 
 
 
I går var vi och promenerade vid Marmorbruket i Kolmården. Vanligtvis brukar det vara en helt otrolig utsikt över Bråviken men den såg vi inget av eftersom det var så dimmigt. Helt mjölkvitt och nästan som en vägg framför oss. Vackert på sitt sätt!
 
 
 
Så var då ännu en helg till ända. Svärmor ska snart återvända hemåt till sitt efter en upplevelserik helg. Det var första gången hon var på besök i vårt nya boende och då vill man ju passa på att visa så mycket som möjligt av staden och omgivningen. Vi har hunnit se och göra en hel del och ovan ser ni en del av bilderna jag tagit från vår helg.
 
 
Nu, dags att ta tag i måndagen här!
Ni får ha en fin dag!
 
 
 
 

LJUSSLINGAN PÅ PLATS

 
Foto: Linda
 
 
För att stilla lampbehovet i vårt vardagsrum har nu en ljusslinga från Lagerhaus fått flytta in. Inte lätt att få en vettig bild på den i mörkret, men det får bli som det blir:) Jag tycker alla bilder man tar så här års blir alldeles för mörka och gula. Så det blir en och annan omtagning och en del svordomar innan man är nöjd. Känner ni igen er?:) Är i alla fall jättenöjd med ljusslingan och tycker den lyser upp fint bredvid soffan.
 
 
Nu, åter till att umgås med svärmor som är på besök.
 
Fin fredag till er!
.kram.
 
 
 
 

MIN DAG

Vår lilla födelsedagsflagga som är obligatorisk på alla födelsedagar. Foto: Linda
 
 
Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Lindas födelsedag. Hurra, Hurra, Hurra!:)
 
Idag firar vi min födelsedag, hela 27 år, med ledig dag och middagsbjudning med familjen senare ikväll. Mys!
 
 
Ni får ha en fin fredag!
.kram.
 
 
 
 

MIN FINA SEKRETÄR

 
Ylva Skarps fina print finns att köpa i shopen. Likaså finns Playsams läckra leksaksbil "Streamliner" att köpa hos oss, Design Concept. Foto: Linda
 
 
Mina gamla sekretär som jag fick i födelsedagspresent på min 10-årsdag står nu i vårt vardagsrum efter att ha stått hos mina föräldrar i alla år. Vi har inte haft plats för den innan, men nu står den alltså här. Tanken är att den ska målas om och få nya handtag/beslag, men det får bli en senare fråga. Nu är jag bara glad att jag har den i mitt hem.
 
Glöm inte bort att det idag är sista dagen på vår fraktfria kampanj! Så passa på att besöka oss!!
 
 
.KRAM.