BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

På väg mot semester och Gotland...
 
Vacker vy över hustaken i Visby
 
Strandpromenaden i Visby är en favorit. Picknick i gräset en ljummen sommarkväll eller bara strosa fram och tillbaka medans solen sakta går ner i havet. Vet inte hur många solnedgångs-bilder jag har tagit från den här platsen genom åren:)
 
 
Visby ringmur är verkligen maffig
 
 
Jag försvann visst helt in i semestern och tog därmed även en kort bloggpaus. Men nu är vi tillbaka hemma igen och semestern är slut för den här gången. Alltid lika trist och vemodigt när det tar slut men samtidgt ganska skönt att komma hem till sitt eget.
 
Vi har haft en otroligt härlig semester som började på Gotland. Denna vackra ö som är vårt sommarparadis. Det är svårt att beskriva med ord vad som gör Gotland så speciellt, tror det helt enkelt måste upplevas med egna ögon för att man ska förstå.
 
Som alltid när vi är på ön så gjorde vi en hel del utflykter, både till gamla favoriter och till nya upptäckter. Jag kommer självklart visa er bilder från det men eftersom det är ganska många bilder så tänkte jag dela upp det lite och inte ta allt på en gång.
 
 
Ha en fin dag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback