GOD FORTSÄTTNING!

 
Foto: Linda/Design Concept
 
 
Hej på er! Hoppas ni har det bra i kylan och att ni har haft en fin jul?

Själv har jag tagit helt ledigt från bloggen (och andra sociala medier) och bara njutit av lediga och nedkopplade dagar. Dagar som har spenderats med mina närmaste och bjudit på en massa god julmat, julklappsspel, promenader i det vackra men kalla vädret, lite reashopping och en hel del mys framför brasan. Lediga dagar när de är som bäst ♥
 
 

EN TAVELVÄGG

 
En tavelvägg är det senaste tillskottet i vårt vardagsrum. Vi hade ju ett gäng tavlor uppsatta även innan vi renoverade vardagsrummet, men den här gången ville jag utöka med fler. Och så fick det bli! Och jag är helnöjd med resultatet. Nu klurar jag bara på om jag ska byta ut golvlampan till höger om soffan mot en vägglampa. Vad tror ni om det?

Är du nyfiken på hur jag gick tillväga för att skapa tavelväggen kan du läsa om det här.  

Foto: Linda/Design Concept
 

KAFFEPAUS OCH DAGENS TIPS!

Foto: Linda/Design Concept
 
 
Från tidigare idag när jag tog en kaffepaus och fortsatte bläddra i senaste numret av Plaza Interiör. Köp-tips på den förresten. Tidningen är fullproppad med en massa fint och speciellt flera inspirerande hem-hos-reportage. Så löp och köp om du inte redan har ett ex:)
 
Ha en fin fin dag ♥
 
 

MITT-I-VECKAN INSPIRATION

 
 
 
Foto: Hitta hem
 

HEMMA HOS HANNA WESSMAN

 
 
 
 
 
Brukar ni titta på Äntligen hemma? Det gör jag och en av mina favorit-programledare i programmet är Hanna Wessman, som även bloggar på Hannas Room. Gillar hennes stil och tycker alltid hon har så inspirerande och snygga projekt på gång i programmet.
 
Genom Frida Trendenser fick jag se att hon ska sälja sin och familjens bostad. Kul att få kika in i hennes snygga hem! Vill du se ännu mer, kika här!