HEMMA-HOS-REPORTAGE I STYLEROOM

Foto: Linda/Design Concept
 
 
Tidgare i år berättade jag ju om att vi hade en journalist och fotograf hemma hos oss för att göra ett tidningsreportage. Idag kom det ut. I Aftonbladets bilaga StyleRoom kan ni läsa om oss och vårt hem.
 
Tycker det är grymt spännande och förstås väldigt, väldligt roligt att få äran att vara med i tidningen. Är ni intresserade av att läsa om oss så finns tidningen ute i tidningshyllorna till och med den 10 juni.
 
 

Kommentarer
Postat av: Therése S

oh vad roligt, grattis.

Svar: Tack! Det känns grymt roligt:)
Linda

2014-05-14 @ 12:34:54
URL: http://therese.lillatorg.nu
Postat av: Hanna

Men så roligt! Stort grattis!! Blir såklart sugen på att köpa tidningen och läsa reportaget :)

Svar: Tack snälla! Det känns fantastiskt roligt:) Tycker absolut du ska köpa tidning. Jag har aldrig köpt den tidigare med tycker den var väldigt trevlig och inspirerande. Jag personligen gillar när det är många hemma-hos-reportage i en tidning och det fanns det här:) Kram Linda
Linda

2014-05-14 @ 18:25:51
URL: http://hannarty.blogspot.se
Postat av: Sofia

Åh, vad roligt för dig! Har du fått mycket respons på reportaget? Brukar inte köpa tidningen, men kanske får göra ett undantag! Eller smygläsa lite på jobbet! :)

Svar: Tack snälla du! Det känns såklart helt fantastiskt roligt och spännande:) Jo, jag har fått en hel del respons från lite olika håll, vilket är jättekul. Det är ingen tidning jag heller har köpt tidigare, men jag tyckte den var väldigt trevlig och inspirerande:)
Linda

2014-05-15 @ 10:34:40
URL: http://landinskan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback