Deolicious - Ekologisk deodorant

 
Jag tänkte öppna upp en ny kategori här på bloggen med ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Nämligen ekologisk och naturliga alternativ på hudvård, hårvård och kroppsvård. Jag har skrivit om ämnet förut här på bloggen och det är ett ämne som påverkar mig och intresserar mig väldigt mycket.
 
Att vara medveten och noga med vad man väljer för rengöringsprodukter och vad de innehåller är för mig jätteviktigt. Både när det handlar om rengöringsprodukter till mig själv eller till hemmet. För visst är det väl skrämmande när man läser om alla otäcka ämnen som exempelvis mineraloljor, parabener, aluminium och andra syntetiska ämnen som finns i flertalet produkter idag och vilket skada de kan orsaka? Därför väljer jag att plocka bort sådana produkter och istället välja produkter som är skonsamma mot mig och mot miljön.
 
Nyligen hittade jag deodoranten Deolicious via webbutiken Naturligt Snygg. En ekologisk deodorant som är handgjord på Gotland och helt fri från parabener, alkohol, aluminium och parfym. Just ekologiska deodoranter tycker jag har varit klurigt att hitta någon som verkligen fungerar och står emot svettlukt. Men den här har jag nu testat i någon vecka och är riktigt nöjd med den.
 

Kommentarer
Postat av: Ljuva mamman

Detta kommer jag att följa! Superviktigt ju!

Svar: Vad kul! Du är så välkommen:)
Linda

2015-08-11 @ 13:59:09
URL: http://ljuvavardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback