En vecka på Gotland

 
Ni som följer mig på Instagram (@designconcept.se) har ju redan sett bilder från vår vecka på Gotland. Vi har haft en helt fantastisk vecka. Vi hyrde ett supermysigt gatuhus innanför murarna i Visby som visade sig ha en fantastisk utsikt över vattnet. Vädret har varit helt efter våra önskemål. Några dagar med kanonvärme och de andra med en alldeles lagom temperatur för utflykter, lek och bus.
 
 
Vi hade en fantastiskt fin överfart på dit resan. Klarblå himmel och varma vindar vilket gjorde att vi kunde vara ute på däck stora delar av tiden.
 
 
Första dagarna på ön hade vi kanonväder så då besökte vi bland annat Lickershamn där vi strosade runt bland fiskestugorna, åt färsk fisk, solade oss på stranden och barnen badade i vattenbrynet.
 
Jag tänkte att jag skulle skriva ihop ett eget inlägg med lite Gotlandstips, våra smultronställen när vi besöker öjn. Så håll utkik!:)
 
 
Foto: Linda Andersson, DesignConcept.se

Växthus på balkongen

 
Mitt intresse för växter och odling har bara växt sig starkare med åren. Jag tycker det är jättekul att kunna odla själv och nu när jag har barn känner jag ännu mer att jag vill ta vara på intresset och också låta Alva vara en del i det. Hon tycker det är jättespännande med alla växter och att vattna dem är nog det allra skojigaste:)
En liten plätt på bakongen att odla på har vi haft varje vår/sommar. Tomater, paprika och kryddväxter till exempel. Men för att kunna börja tidigare på våren och sätta frön osv så började vi fundera på att skaffa ett växthus eller odlingsvitrin som lämpar sig för balkong. Efter att ha sökt runt efter olika alternativ så hittade vi tillslut det här hos Bygghemma.se som vi slog till på. Och det blev så himla bra! Nu kan vi äntligen odla i större utsträckning och växterna står mer skyddat från blåst. Tomatplantorna har aldrig varit så här stora den här tiden på sommaren:)
 
Även om vi nu mer har ett växthus på balkongen så finns det ändå plats att äta, sola och umgås. Det här är verkligen vår lilla oas sommartid och i år ännu mer grönskande.
 
 
 
Foto: Linda Andersson, DesignConcept.se

Sponsrat inlägg: Påminnelse om rabattkod

 
Barnrummet har fått en ny matta. En mjuk och mysig ullmatta i grått. Gillar verkligen de tovade små bollarna som är i den och hur fint den gråa färgen gör sig mot ekgolvet.
 
Mattan hittar man hos Kilands mattor. Passar också på att påminna om att du till och med imorgon, fredag den 16/6, får 10% rabatt på hela sortimentet när du uppger rabattkoden DESIGNCONCEPT2017. Happy Shopping!
 
 
Foto: Linda Andersson, DesignConcept.se
 
Inlägget innehåller reklamlänkar och presenteras i samarbete med Kilands mattor

Kanske en stringhylla

 
Vi är så himla nöjda med förändringarna som vi gjort i vårt kök. Det enda jag saknar är en hylla ovanför det nya bänkskåpet. Det skulle vara skönt att kunna ställa upp bland annat radion, trälådan och kokböcker och få mer arbetsyta på bänken. Jag tänker mig att en svart stringhylla i en mindre variant skulle göra sig fint där.
 
Foto: Linda Andersson, DesignConcept.se