Senaste tillskottet i tavelsamlingen

Inlägget innehåller reklamlänkar och presenteras i samarbete med Paper Town

 
 
Som ni säkert redan har upptäckt så gillar jag tavlor och framförallt tavelväggar. Det fina med just tavelväggar tycker jag är att man samlar ihop tavlorna på ett och samma ställe och skapar ett snyggt blickfång. Dessutom går de ju att variera i all oändlighet och göra dem väldigt personliga.
 
När jag har skapat våra tavelväggar har jag utgått från en svart, grå och vit bas för att få ett lite lugnare intryck. Ramarna är antingen svarta eller silverfärgade och de flesta motiven går i svart-vitt. Det finns några tavlor som sticker ut lite extra och är i färg, men det blir bara en kul detalj. För att väggen ska bli personlig så har jag förstorat upp flera motiv som jag själv fotat och blandat upp det med köpta posters. Senaste tillskottet i tavelsamlingen är två snygga posters från Paper Town. Vasen med de gröna bladen och den gamla kameran. De mörkgröna bladen tillför lite extra färg på tavelväggen över soffan och den gamla kameran i svart-vitt blev bara så läcker mot vår betongvägg.
 
Är så nöjd med de nya tavlorna och dessutom är det ju kul med lite nytt ibland också. Ett litet tips om man enkelt vill förändra sin tavlägg utan att flytta om på tavlorna och göra massa nya hål i väggen, är att beställa posters i samma storlek som ramarna man redan har. Då byter man bara ut de motiven man redan har och har ju på så sätt skapat en helt ny tavelvägg. Enkelt och blir heller inte så kostsamt!
 
 
Foto: Linda Andersson, DesignConcept.se
 
Inlägget innehåller reklamlänkar och presenteras i samarbete med Paper Town

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback