Belysning på balkongen

Inlägget innehåller reklamlänkar och presenteras i samarbete med Lamp24.se

 

Med det varma vädret som varit den här sommaren så har vi verkligen utnyttjat vår balkong till max. Även sena kvällar har vi kunnat sitta ute och njuta utan att frysa. Helt otroligt så varmt det har varit. Både på gott och ont! Vi är hursomhelst väldigt nöjda med hur vår balkong blev när vi fixade där ute i våras, men något jag har kommit på att jag saknar är någon form av belysning. För på kvällarna blir det ganska mörkt och speciellt nu på sensommaren när det börjar mörkna ännu tidigare. Så det hade varit mysigt att ha någon belysning när man sitter där ute om kvällarna.

 

Det finns så många fina balkongbelysningar men något jag tycker är extra fint är ljusslingor av olika slag. Som till exempel den här ljusslingan från Lamp24.se. Fint att ha runt överliggaren på balkongräcket till exempel. Eller varför inte hänga uppe i taket. Och det är ju minst lika fint på sommaren som på vintern. Dessutom tänker jag att en ljusslinga är väldigt praktiskt eftersom den inte tar så mycket plats. En golvlampa, till exempel kräver ju sin golvyta och det kanske det inte finns så mycket av på en balkong. I alla fall så gör det inte det på vår balkong. Vi har en väldigt begränsad yta och då vill jag utnyttja varje kvadratcentimeter smart.

 

Jag föredrar också en lite mer dämpad belysning till balkongen och vill inte ha något som lyser jätteskarpt och lyser upp balkongen som ett skyltfönster. Då är mitt tips att fixa en dimmerfunktion. Vi har fjärrströmbrytare med dimmerfunktion som är anslutna direkt i vägguttagen till flera av våra inomhuslampor och det är verkligen hur bra som helst. Det är ju inte alltid man vill tända upp med full styrka utan bara ha lite dämpad belysning och då löser en dimmer det problemet direkt.

 

Foto: Linda Andersson, DesignConcept.se
 
Inlägget innehåller reklamlänkar och presenteras i samarbete med Lamp24.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback